17.1 C
Turda
Thursday, September 29, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiUn om de afaceri din Campia Turzii solicita cresterea calitatii serviciilor din...

Un om de afaceri din Campia Turzii solicita cresterea calitatii serviciilor din unitatile scolare

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

In conditiile in care, in CV-urile de angajare solicitate la nivel regional limba germana constituie un punct forte similar cu nivelul de cunoastere al limbii engleze, omul de afaceri, Dorin Ciprian Rusu, din Campia Turzii solicita in mod public institutiilor abilitate predarea limbii germane in ciclul gimnazial, in scolile din Campia Turzii.

“Relatiile de munca dintre Romania si Germania sunt tot mai intense in ultimii ani, iar un procent semnificativ de forta de munca din zona Turda – Campia Turzii fie migreaza catre Germania, fie dezvolta relatii de munca pentru companii cu capital german. In acest context mi se pare normal ca aria curiculara predata la nivelul scolilor noastre sa cuprinda si cursuri de limba germana.

Sunt constient ca vorbim despre un efort suplimentar din partea autoritatilor, insa este un efort important care va da roade peste ani, cand in CV-urile copiilor de acum se va regasi un atuu in plus prin cunoasterea limbii germane, in gasirea unui loc de munca”, afirma Dorin Ciprian Rusu.

In alta ordine de idei, omul de afaceri si-a manifestat dorinta si disponibilitatea de a contribui la cresterea conditiilor de igiena din unitatile scolare.

“Este inadmisibil ca, in perioada in care traim si care este caracterizata de o eficienta scazuta a antibioticelor in lupta cu bacteriile, scolile din Campia Turzii sa nu dispuna de produse de igiena, precum sapun, prosoape de hartie in toaleta si dezinfectanti de buna calitate.

Vorbim de cele mai elementare conditii, care ar trebui sa fie disponinile la orice nivel”, mentioneaza omul de afaceri.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: