spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Un nou început, o nouă identitate social-media pentru ACS Sticla Arieșul Turda

Proaspăt înscris în Liga a 4-a, Clubul Sportiv Sticla Arieșul Turda a început procesul de reinventare și reconstrucție, după o perioadă neagră.

Pentru a marca așa cum se cuvine noua perioadă de reconstrucție, ACS Sticla Arieșul Turda și-a construit o nouă identitate pe rețelele de socializare.

Acs Sticla Arieșul Turda este contul pe care fanii fotbalului turdean îl pot urmări, pentru a fi la curent cu cele mai noi informații diseminate chiar de conducerea clubului.

Pe acest cont a apărut informația potrivit căreia ACS Sticla Arieșul Turda face înscrieri la grupele de pitici.

În urma validării Consiliului Director ACS Sticla Arieșul Turda, am hotărât ca pentru anul competițional 20222023 să avem următoarele echipe înscrise în campionatele organizate de către AJF Cluj:

1. Liga 4 seniori (Echipa va fi constituită din juniori U19 care provin din pepiniera proprie)
2. Grupa U15 ( copiii născuți 2008-2009)
3. Grupa U13 (copiii născuți 2010)
4. Grupa U12 (copiii născuți 2011)
5. Grupa U11 (copiii născuți 2012-2013)
6. Grupa U9 (copiii născuți 2014-2015)
 
Grupa U7 (copiii născuți 2016 și mai mici) va funcționa pe plan local.
Întregul proiect fotbalistic va trece printr-un proces de reorganizare atât din punct de vedere administrativ, cât și din punct de vedere sportiv.
 
Vom reveni cu toate precizările necesare astfel încât să poată fi asigurată transparența necesară câștigării ÎNCREDERII acestui proiect.
 
Avem nevoie de întreaga comunitate turdeană, în primul rând de turdenii care doresc și pot să ajute la renașterea echipei noastre, pentru a avea acea echipă pe care credem că o merităm cu toții.
 
Vom face tot ceea ce ne stă în putință să nu dezamăgim încrederea cu care ne-au investit toți cei care au susținut această schimbare.
 
Fiți alături de noi! Hai Turda!!!🤍”. transmite clubul turdean.
spot_img
spot_img
spot_img