fbpx
spot_img
spot_img

Un nou exemplu de incompetență și tupeu al primarului de la Tritenii de Jos

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

După cum vă spuneam în această săptămână, RefleqtMedia a formulat și trimis o reclamație administrativă împotriva primarului de la Tritenii de Jos.

Asta deoarece în urmă cu mai bine de o lună, i-am trimis o cerere, formulată în temeiul legii 544/2001 prin care i-am cerut următoarele DOCUMENTE:

  1. Lista cu proiectele de investiții demarate între anii 2008 și 2018
  2. Proiectul tehnic aferent fiecărui proiect de investiție
  3. Procesul verbal de recepție a lucrării pentru fiecare proiect

Speriat de reclamația administrativă, edilul de la Tritenii de Jos s-a gândit să ne păcălească și ne-a trimis lista proiectelor de investiții și, lângă fiecare proiect, ne-a precizat ce alte documente are aprobate, FĂRĂ A NI LE PUNE LA DISPOZIȚIE.

Știm de ce a făcut acest lucru și îl vom da în vileag, chiar dacă el se ascunde.

La momentul în care a făcut rețeaua de canalizare din Tritenii de Jos, a cumpărat un teren, de la un om de afaceri din zonă, iar pe acel teren a amplasat stația de epurare.

Singura problemă este că, din punct de vedere tehnic, acea achiziție de teren NU SE JUSTIFICA… terenul aflându-se în amonte și nu în aval, așa cum ar trebui.

Astfel, pentru a putea face rețeaua să funcționeze, primarul a fost nevoit să cumpere stații de pompare cu care să pompeze apele uzate spre stația de epurare.

Ba mai mult, același om de afaceri de la care Primăria Tritenii de Jos a cumpărat terenul a subcontractat și lucrările la rețelele de apă și canalizare.

Nu vom cruța niciun efort, pentru a primi acces la documentele pe care primarul de la Tritenii de Jos refuză să ni le pună la dispoziție, asta deși se referă la proiecte și acțiuni cu caracter public și care au fost finanțate din fonduri publice.

Apoi, la momentul oportun, vom prezenta toate datele și faptele, astfel încât ilegalitățile primarului din Tritenii de Jos să fie la fel de publice, iar concetățenii săi să știe pe cine au ținut în funcție de demnitate publică vreme de 20 de ani.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

%d bloggers like this: