18.8 C
Turda
Friday, September 30, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiUn nou caz de incompetență medicală la Câmpia Turzii - a trimis...

Un nou caz de incompetență medicală la Câmpia Turzii – a trimis la Cluj un pacient cu tensiunea extrem de ridicată

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Medicul care efectuează doar gărzi la Câmpia Turzii și care, în urmă cu o săptămână, a fost acuzat de familia unei paciente pentru faptul că a trimis-o de două ori acasă, deși suferise un accident vascular, „a lovit din nou”.

De această dată, la Camera de Gardă a Spitalului Municipal „Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii s-a prezentat un bărbat, cu vârsta aproximativă de 80 de ani, care suferise un Accident Vascular Cerebral. După acordarea primului ajutor, medicul de gardă a solicitat intervenția Ambulanței pentru a transfera pacientul către UPU 1 Cluj Napoca.

Singura problemă este că tensiunea arterială a acestuia a fost verificată superficial, astfel că la momentul urcării pacientului în ambulanță, acesta prezenta o tensiune arterială de 250/130 și o saturație pulmonară de 65%.

Astfel, pe drumul de la Câmpia Turzii, spre Cluj Napoca, bătrânul a suferit un edem pulmonar, care era să-i curme viața și singura salvare a venit din partea asistentului de pe ambulanță, care a reușit să-l stabilizeze până la transferul său către UPU Cluj Napoca.

La UPU a fost predat viu, însă cu șanse foarte mici de supraviețuire.

Informația ne-a fost furnizată de sursele noastre din spital și din UPU Cluj Napoca, cărora le mulțumim.

Pe această cale, RefleqtMedia trage un nou semnal de alarmă și îi informează pe cititori să ne trimită poveștile lor în care sunt batjocoriți de oamenii care sunt plătiți din bani publici să-și facă datoria. Fie că ești din Câmpia Turzii, Turda, Luduș, Iernut, Ocna Mureș, Aiud sau de orice altă localitate, spune-ne povestea ta și hai să dăm de pământ cu incompetenții și corupții!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: