fbpx
spot_img
spot_img

Un militar al Bazei 71 Aeriene va reprezenta ROMÂNIA la Campionatul Mondial de Armwrestling

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
Sublocotenentul Enache Gabriel: “din 2019 practic skandenbergul, sport ce a reuşit să îmi aducă împlinire în toate ariile de interes”
Pentru tânărul sublocotenent Enache, controlor de trafic aerian în Baza 71 Aeriană, succesul înseamnă o frumoasă carieră militară şi performanțe nemărginite în sportul care îi aduce împlinire.
 
“Principala mea pasiune a fost regăsită în sport, fiind încă de la o vârstă fragedă practicant de sport de performanță. Am activat în handbal timp de 8 ani, sport din care m-am retras din cauza unei accidentări.
 
Din 2019 practic skandenbergul, sport ce a reuşit să îmi ofere împlinire în toate ariile de interes. Deşi practic doar de doi ani acest sport, calitățile genetice şi cunoştințele obținute din experiența sportului de performanță m-au ajutat să urc în clasament foarte repede şi să îmi înving adversarii într-un timp extrem de scurt, deşi mulţi dintre ei practică acest sport de la vârste fragede.”
 
În palmaresul domnului sublocotenent se află numeroase premii şi medalii, atât la Campionate Naționale, cât şi la competiții internaționale: Campion Național la braț drept, Vicecampion Național la braț stâng, Campion absolut la Valahia Armwrestling braț drept, categoria 105 kg seniori, locul II la Concursul Internațional Mamaia Armwrestling şi multe multe alte premii.
 
“Anul acesta voi reprezenta țara la Campionatul Mondial de Skandenberg/Armwrestling. Şansa a făcut ca în acest an Campionatul Mondial să se desfăşoare în România, la Bucureşti în perioada 26 noiembrie – 3 decembrie. Îmi voi pune toată energia şi forța la masă pentru a obține o medalie.”
 
Noi îl felicităm şi îi dorim mult succes în competiții şi în carieră!
 
Sursa: Baza 71 Aeriană Facebook Page

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

%d bloggers like this: