spot_img
spot_img

Un infractor este liber prin Câmpia Turzii!

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

IPJ Cluj a revenit cu punctul lor de vedere vizavi de individul care este căutat de Poliție, după ce agentul – Sergiu Barb – l-a urmărit prin cartierul Blocuri.

„La data de 17 mai a.c., în jurul orei 17.20 un polițist din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Câmpia Turzii a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat, pe strada Retezatului din Câmpia Turzii.

Întrucât acesta nu a oprit la semnalele regulamentare, polițistul a solicitat sprijin colegilor din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, care au procedat la urmărirea autoturismului.

Pe timpul urmăririi bărbatul a acroșat un autovehicul parcat și un autoturism aflat în mișcare.

După o distanță de aproximativ 1 kilometru, bărbatul a abandonat autoturismul, iar pasagerul aflat împreună cu el, respectiv un tânăr de 24 de ani, a fost condus la sediul Poliției.

În continuare polițiștii municipiului Câmpia Turzii desfășoară activități pentru identificarea conducătorului auto și pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.”, transmite IPJ Cluj.

Atenție, potrivit informațiilor noastre, infractorul căutat de polițiști este deosebit de periculos, existând indicii că are cuțit asupra lui!

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Val de reacții emoționante – oamenii-l regretă pe Leluț Vasilescu

Vestea privind decesul bateristului trupei Compact, Leluț Vasilescu a generat multe reacții emoționante, venit din toată lumea artistică. Adrian...

La volan prin cartierul Lut sub efectul a 4 droguri

La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 03.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiul Câmpia Turzii au...

Medicul, Tiberiu Vedean, este NEVINOVAT!

In cursul zilei de ieri, o persoana a adus alegatii foarte grave medicului, Tiberiu Vedean. Initial, RefleqtMedia a publicat stirea care...

Doamnele de la Baza 71 Aeriana s-au imbracat in IE

IA românească, un mijloc de promovare a identităţii românilor Astăzi sărbătorim naşterea Sfântului Ioan Botezătorul şi Sânzienele. Tot astăzi,...
spot_img

Copil din Ciugud, calcat in picioare de un unchi! Politia tace!

Pe retelele de socializare a aparut o fotografie cu un copil batut. Se pare ca faptuitorul ar fi chiar unchiul sau. "Uitați fratilor ce zile am...
%d bloggers like this: