spot_img
spot_img

Un grand se retrage – punct final pentru Ionuț Irimuș

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Legendarul portal al AHC Potaissa Turda și al echipei naționale de handbal masculin a României, Ionuț Irimuș, se retrage, după ce a suferit o nouă operație – la ambii genunchi.

Informația a fost publicată de GSP, care-l descrie pe Irimuș exact așa cum este – unul dintre cei mai mari portari ai handbalului românesc.

La 34 de ani a hotărât să se retragă din handbal. Operat în sezonul recent încheiat la ambii genunchi, pentru a doua oară în carieră, portarul de la Potaissa Turda a considerat că a venit vremea pentru o schimbare în cariera sa.

„Îmi este greu după 22 de ani de performanță în handbal să nu mai fiu pe teren, dar trebuia să vină și momentul ăsta. Au fost clipe frumoase, de la debutul la 17 ani în poarta lui Minaur, într-un meci câștigat cu Steaua, la partidele cu Dinamo în Liga Campionilor și Cupa Challenge cu Turda”, a rememorat pentru Gazeta Sporturilor Ionuț Irimuș.

Până în acest moment, clubul turdean nu a comentat în niciun fel decizia lui Ionuț Irimuș de a se retrage din activitate.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Lucrari in ritm alert, la o gradinita din Turda

🏗 Avansează lucrările de modernizare din cadrul proiectului Reabilitarea, extinderea și dotarea Grădiniței cu program prelungit Sfânta Maria...

Cristian Matei, mesaj de felicitare pentru elevii de 10 ai Turzii

Turda are elevi de nota #10! 💟   Dragi absolvenți ai claselor a VIII-a, vă felicit pentru rezultatele bune obținute...

El este singurul elev de 10 curat la Evaluarea Națională, din zona Turda-Câmpia Turzii

Șeful de Promoție al Școlii Gimnaziale „Ioan Opriș” din Turda, David Ciutureanu, a reușit să obțină media 10...

Bărbat din Vaslui, arestat preventiv de Judecătoria Turda, după ce a fost arestat de polițiștii din Câmpia Turzii, fiindcă a făcut scandal în autocar,...

E frumoasă România, nu-i așa? Atât de frumoasă încât oameni care locuiesc în diverse zone ale țării ajung...
spot_img

Despre ipocrizia campaniei naționale de vaccinare…

Persoanele care coordonează partea de comunicare a campaniei naționale de vaccinare suferă de o gravă doză de ipocrizie. După ce au apărut poveștile privind riscurile...
%d bloggers like this: