fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiUn general maior american în vizită la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii
spot_img
spot_img

Un general maior american în vizită la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii

- Publicitate -
spot_img

Importanța și influența militară pe care Baza 71 Aeriană o are în flancul estic al NATO se resimte tot mai mult, iar multiplele vizite organizate de partenerii NATO la Câmpia Turzii consființesc acest aspect.

În luna care tocmai a trecut, mai multe delegații americane au vizitat Baza 71 Aeriană de la Câmpia Turzii.

„La sfârşitul lunii iulie Şeful Gărzii Naţionale Alabama a efectuat o vizită oficială în România. Agenda oficialului american a inclus şi o vizită în Baza 71 Aeriană.


Baza 71 Aeriană a găzduit începând cu anul 2007 numeroase exerciţii comune, româno-americane la care au participat şi unităţi aparţinând Alabama Air National Guard, componentă a Alabama National Guard.

Pe timpul vizitei General Maior Sheryl Gordon s-a întâlnit cu echipa de comandă a Bazei şi a vizitat facilităţiile puse la dispoziţie de Baza 71 Aeriană în calitate de naţiune gazdă.”, transmite Biroul de Presă al Bazei.

 După cum RefleqtMedia a anunțat în mai multe ocazii, Baza Aeriană 71 Câmpia Turzii a devenit furnizor regional de securitate militară, iar tensiunile crescânde din Orientul Mijlociu sunt privite cu interes și atenție de către oficialii Armatei României.

sursa foto: Adela Oltean, baza 71 Aeriană.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: