15.1 C
Turda
Wednesday, September 28, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiUn consilier local din Câmpia Turzii, în vizită la Parlamentul European

Un consilier local din Câmpia Turzii, în vizită la Parlamentul European

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Unul dintre cei mai de perspectivă consilieri locali din Câmpia Turzii, Cătălin Moldovan, de la PNL, se bucură de atenția liderilor liberali de la Cluj.

Astfel, în această săptămână, Moldovan a fost in vizită la Parlamentul European, fiind invitat chiar de președintele PNL Cluj, europarlamentarul, Daniel Buda.

La invitația domnului Daniel Buda – deputat european și președinte PNL Cluj – am fost prezent zilele acestea alături de colegii mei din TNL Cluj la Bruxelles, la cel mai mare eveniment emblematic de tineret al Grupului PPE, sub sloganul: „Vocea ta, viitorul tău, misiunea noastră!”

În Anul European al Tineretului, Grupul PPE a reunit la acest eveniment peste 500 de tineri delegați din toată Europa. Timp de 3 zile am participat la activități și workshopuri în care au fost abordate subiecte pentru viitorul Europei și al tinerilor cetățeni precum protecția datelor, șomajul în rândul tinerilor, mobilitatea, sustenabilitatea, securitatea și apărarea, dezinformarea dar și alte subiecte de interes.
 
Îi mulțumesc domnului @danielbuda.eu pentru oportunitatea oferită de a participa la un eveniment de o asemenea amploare, cu un accent pe viitorul Europei și al rolului tinerilor în societate.”, a scris Cătălin Moldovan, pe rețelele de socializare.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: