spot_img

Uite de-asta nu mai are nimeni încredere nici în COVID-19, nici în autorități, nici în NIMIC!

Date:

Share post:

Dragi cititori, după cum mulți dintre dumneavoastră știți, luni – 13 septembrie – începe noul an școlar. Este vorba despre un nou an școlar atipic, în care elevii vor „jongla” între restricții, vaccinări și ore online.

Copiii din clasele 1-4, care nu sunt eligibili pentru vaccinare vor fi OBLIGAȚI să poarte măști atât în sălile de clasă, cât și la orele de sport. De asemenea vor fi OBLIGAȚI ca în recreații să stea într-o pătrățică de 3 mp, pentru a „nu răspândi virusul criminal”.

Copiii din clasele 5-12, vor fi tot mai solicitați să se vaccineze, unii vor ajunge să învețe online, poate unii vor fi testați COVID-19 chiar la școală, dacă au părinți destul de inconștienți să-și dea permisiunea. De asemenea, și aceștia vor face „educație fizică” cu masca pe figură, chiar dacă o fac în aer liber.

Apoi … avem imaginea de mai jos:

56.000 de tineri, strânși grămadă într-un singur loc, fără măști, fără limitări, fără restricții.

Dar … deh, cei 56.000 de ieri + 70.000 de astăzi și tot așa mai departe până luni … sunt testați, dom’le și sunt vaccinați dom’le!

Da … au un test antigen pe care mi-l pot face și eu, dacă vreau și să iasă 100% negativ, chiar dacă eu aș fi pozitiv. Da… au „vaccin de chiuvetă” plătit la tanti asistentă cu 300 de lei.

Unii … n-au nici test, nici vaccin, că-s „de-ai noștri și intră pe nașpa”… dar Guvernul ne spune că totul e OK; domnul prefect ne spune că totul e „safe” și că „Untold va fi cel mai safe eveniment din România”.

Mai știți despre ce alt eveniment s-a zis că va fi cel mai „safe” din România? Mai știți? DESPRE ALEGERILE DE EXACT ACUM UN AN… mai țineți minte cum au ținut decesele COVID-19 la „teșcherea” și cum după alegeri au explodat cazurile, de leșinau asistentele pe coridoare, neștiind cui să mai acorde asistență medicală?

Asta-i România … o țară în care legile se aplică DOAR CUI TREBUIE … în care există două Românii: pulimea și baștanii.

N-am nimic cu festivalierii sau organizatorii Untold, că în 4-5 ani de când se face festivalul ăsta NICI MĂCAR ODATĂ N-AM FOST INTERESAT DE EL … decât la nivel de știre, dar acest festival arată exact, la filigram, cele două măsuri cu care se gândesc legile, restricțiile și… în general, totul, în România.

Lansez un pariu aici și acum: la 10-14 zile după Untold, atât județul Cluj, cât și 65-70% din România vor fi cu incidență de peste 2,5/1000 de locuitori, ca să nu zic 3/1000 că veți zice că sunt pesimist! 

Cluj Napoca are 1.70, județul Cluj are 1.20… veți vedea ce va urma … și nu, domnule Arafat, doamna Mihăilă (sau cine pana mea mai e ministru al sănătății în idioata asta de țară), nu e vina nici a părinților, nici a elevilor, ci … a voastră, cei care împărțiți legea în funcție de interese!

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Viorel Crișan, trimis în judecată! Vezi ce fapte a comis fostul jurnalist din Câmpia Turzii

Judecătoria Turda a admis astăzi rechizitoriul întocmit de Parchetul...

Sie wollen uns nicht in Schengen? Österreich sei VERDAMMT bis in alle Ewigkeit

Având în vedere că Republica Austriacă, în care s-a...

Nu, mai bine, nu se deschidea Piața Mureșului? Că oricum e goală!

În cei doi ani de pandemie pe care i-am...
%d bloggers like this: