fbpx
HomeEVENIMENT”U” este din nou vedetă pe Scena Urbană!
spot_img
spot_img

”U” este din nou vedetă pe Scena Urbană!

- Publicitate -
spot_img

Pentru al treilea an consecutiv, cântecele galeriei Universității vor fi interpretate LIVE de suporteri și acompaniate de o orchestră simfonică.

Pe 29 septembrie 2019, de la ora 19.00, centrul Clujului va răsuna din nou de cântecele Universității Cluj, în cadrul evenimentului ”Haide U pe Scena Urbană”.

A devenit deja tradiție ca, la începutul anului universitar, pe strada Mihail Kogălniceanu, în fața sediului central al Universității Babeș Bolyai, Scena Urbană să îi aducă pe membrii Peluzei Șepcile Roșii, alături de suporterii tuturor secțiilor sportive ale clubului Universitatea, pentru a da glas, LIVE, cântecelor galeriei. Aceștia vor fi acompaniați de orchestra simfonică Claudiopolis Youth Orchestra Barbarossa Samba Group, dirijată de Vlad Eniu. Corul va fi asigurat de Grupul Armonia Music, în frunte cu profesor coordonator Rada Lăpușan, alături de susținători ai diferitelor ramuri sportive ale clubului Universitatea Cluj și membri ai Peluzei Șepcile Roșii.

 

”Haide U pe Scena Urbană” a ajuns la a treia ediție, după cele două spectacole organizate în 2017 și 2018. Anul trecut, peste 2000 de oameni au umplut strada Mihail Kogălniceanu și au cântat la unison melodiile fredonate de generații la rând de suporteri, iar transmisiunile live pe Facebook ale Scenei Urbane și ale primarului Emil Boc au însumat aproape 60.000 de vizualizări. În urmă cu doi ani, evenimentul a fost transmis în direct de Sport.ro și a avut peste 130.000 de vizualizări.

 

”E extrem de emoționant să ajungem la cea de-a treia ediție a acestui frumos eveniment, mai ales acum, în 2019, când toată suflarea clujeană iubitoare de sport sărbătorește Centenarul Clubului Sportiv Universitatea Cluj. 100 de ani de educație și sport, unite printr-un fir invizibil, dar extrem de puternic, într-o istorie scrisă parcă cu o peniță magică. Ne revedem în stradă, în fața simbolului educației clujene- sediul central al UBB, cu sufletul sportului clujean- toți iubitorii de sport din Cluj-Napoca. Edițiile de anii trecuți ne-au demonstrat cât de așteptat este evenimentul nostru, iar începutul anului universitar este cu atât mai mult un motiv de sărbătoare”, a declarat Daniela Maier, coordonatorul Scenei Urbană și președintele Ordinului Arhitecților din România- Filiala Transilvania (OART).

 

Evenimentul Haide ”U” pe Scena Urbană este realizat de Asociația ”Scena Urbană”, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Cluj-Napoca, precum și al FERRO, susținătorul evenimentelor Scena Urbană.

 

 

CONTACT:

Daniela Maier, 0744695874, secretar@oartransilvania.ro

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: