spot_img
spot_img

U Cluj câștigă ediția 2018 a Cupei Unirii

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Cu un format nou, dedicat copiilor și cu o afluență mai mare de public, Cupa Unirii 2018 a reprezentat, spre deosebire de evenimentul de anul trecut, un nou concept dar și un upgrade.

În primul rând orientarea competiției pe grupele de copii ale mai multor cluburi de fotbal din țară au conferit o notă de profesionalism, în detrimentul senzației de turneu amical de anul trecut.

În al doilea rând, prezența unor nume grele din fotbalul clujean, U Cluj Napoca, Rapid Cluj etc au crescut ambiția și determinarea copiilor de la CSM Câmpia Turzii, de a-și demonstra talentul fotbalistic în fața propriilor suporteri.

La final, diferența între ocupantele primelor trei locuri a fost făcută de golaveraj, U Cluj I câștigând competiția.

Întrebat de RefleqtMedia care a fost motivul pentru care a schimbat conceptul competiției față de anul trecut, edilul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a spus că:

„Am declarat nu odată că sunt un primar pentru fiecare și că toate categoriile sociale din Câmpia Turzii trebuie să se regăsească în activitățile organizate de noi.”

sursa foto: turdanews.net

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

La volan prin cartierul Lut sub efectul a 4 droguri

La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 03.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiul Câmpia Turzii au...

Medicul, Tiberiu Vedean, este NEVINOVAT!

In cursul zilei de ieri, o persoana a adus alegatii foarte grave medicului, Tiberiu Vedean. Initial, RefleqtMedia a publicat stirea care...

Doamnele de la Baza 71 Aeriana s-au imbracat in IE

IA românească, un mijloc de promovare a identităţii românilor Astăzi sărbătorim naşterea Sfântului Ioan Botezătorul şi Sânzienele. Tot astăzi,...
spot_img

Băieți, ați greșit doctorul!

Pe scena publică din Câmpia Turzii a apărut, ieri, informația potrivit căreia medicul, Mahmoud Alajmi, ar fi un posibil candidat la funcția de primar. „...
%d bloggers like this: