19.9 C
Turda
Tuesday, August 16, 2022
spot_img
HomeStiri din MuresTurneul Național „Unire prin Cultură” se încheie la TÂRGU MUREȘ!

Turneul Național „Unire prin Cultură” se încheie la TÂRGU MUREȘ!

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

9 martie anunță finalul Turneului Național „Unire prin Cultură”, inițiat de Ateneul din Iași și organizat doar în decursul anului 2019 în 14 județe și a presupus susținerea a peste 27 de reprezentații.


Sâmbătă, începând cu ora 11.00, vă invităm la piesa de teatru „Aventuri cu … DL. GOE” în regia lui Iulian Sandu, o piesă antrenantă, plină de vivacitate, de bună-dispoziție și de morală. Evenimentul va putea fi urmărit la Teatrul pentru Copii și Tineret „Ariel”.


După aproape două săptămâni de turneu, Ateneul din Iași vrea să cucerească și inimile iubitorilor de teatru din Târgu Mureș! Astfel, îi așteptăm cu drag pe toți cei care poimâine, începând cu ora 11.00, nu au planuri încă realizate. Piesa care cu siguranță va aduce bună-dispoziție în sufletele dumneavoastră este una dintre cele mai apreciate de publicul ieșean și nu doar. Abordarea este inedită, plină de savoare și cu siguranță va însenina ziua fiecărui spectator.


Turneul Național „Unire prin Cultură” este unul dintre proiectele speciale ale Ateneului din Iași, în care au fost investite, resurse, energie, dar mai presus de acestea, foarte mult suflet din partea întregii echipe. Deschiderea cu care ieșenii au fost primiți în toate localitățile în care au avut până acum reprezentații a dovedit faptul că teatrul este dorit de către foarte mulți oameni, indiferent de vârstă.


Acest turneu este o demonstrație clară că o instituție de cultură, fie ea de mici dimensiuni și cu resurse limitate, poate face multe evenimente de anvergură, în condițiile în care există deschidere, disponibilitate și interes din partea actorilor publici și privați din domeniul cultural.

Realizarea acestui proiect cultural de anvergură nu ar putea fi posibilă fără buna organizare a tuturor partenerilor publici și privați de pe plan local, care au rolul de a coordona, în cele mai bune condiții desfășurarea turneului, motiv pentru care echipa Ateneului din Iași le este recunoscătoare.

Detalii despre programul complet al turneului pot fi găsite în partea a doua a comunicatului de presă.
Mulțumim!
Itinerarul Turneului Național „Unire prin Cultură”:

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: