spot_img

Turdeanul, Rupi Gabor, va face 6 ani de pușcărie pentru că un arab a murit de infecție nosocomială

Date:

Share post:

În 24 noiembrie 2016, la un cazino din centrul Clujului, izbucnea un conflict spontan între turdeanul, Rupi Gabor, și arabul, Oun Ahmed, supranumit „Regele cazinourilor”.

Ca urmare a conflictului, arabul ajungea în comă profundă la UPU Cluj.

Ulterior internării sale, Our murea din cauza infecțiilor nozocomiale pe care le-a contactat în spital, însă Rupi Gabor, din Turda, ajungea în fața instanței, sub acuzația de LOVITURI CAUZATOARE DE MOARTE.

Ei bine, în această săptămână, judecătorul Cristi Dănileț, a dat sentința definitivă în cazul acestui conflict, iar Rupi Gabor a fost condamnat la 6 ani cu executare de închisoare și obligat să plătească despăgubiri în valoare de 50.000 de euro familiei celui pe care l-a lovit.

Totuși, din înregistrarea video a acelui eveniment, se poate vedea FOARTE CLAR că Rupi a acționat în legitimă apărare, singura lui vină fiind aceea de a-i da o palmă adversarului său, pe fondul unor înjurături pe care ambii bărbați și le-au proferat reciproc.

Iata soluția dată de judecătorul Danileț:

În baza art. 195 C.pen. cu reținerea art. 41 alin. (1) C.pen și a art. 75 alin. (2) lit b) C.pen, cu aplicarea art. 396 alin. (10) C.pr.pen , condamnă pe inculpatul G. R.,la pedeapsa principală de șase ani închisoare şi pedeapsa complementară de trei ani interzicerea drepturilor prev. de art. 66 alin. (1) lit.a) ?i b) C.pen. pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Face aplicarea dispozițiilor art. 65 alin. () C.pen. şi art. 66 alin. (1) lit. a) ?i b) C.pen. cu privire la pedeapsa accesorie. În temeiul art.72 alin.1 C.pen. deduce din pedeapsa aplicată acestuia timpul arestului la domiciliu din perioada 23.03.2018-10.10.2018. Constată că inculpatul a fost condamnat la pedeapsa de 4 ani închisoare prin s.p. 971/2010 a Tribunalului Bucure?ti, definitivă prin d.p. 2766/2011 a ICCJ, pedeapsă executată. În baza art.7 din Legea nr.76/2008 dispune ca, la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare, să fie prelevate probe biologice de la inculpat în vederea introducerii profilului său genetic în Sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare. În temeiul art. 19 şi art. 397 C.pr.pen. obligă inculpatul la plata sumelor de: 5.486 lei cu titlu de despăgubiri pentru daune materiale către O.M. și câte 25.000 euro cu titlu de despăgubiri pentru daune morale către Oun Melinda și Oun Robert, Potrivit art. 274 alin. (1) C.pr.pen. obligă inculpatul la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în suma de 2.000 lei. Cu drept de apel la Curtea de Apel Cluj în termen de 10 zile de la comunicare, cererea de apel urmând a se depune la Tribunalul Cluj. Pronunţată în şedinţa publică din data de 29 iulie 2019.  – arată ZiardeCluj.ro

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Mafia Pădurilor în instanță!

Pe rolul Judecătoriei Turda apare o nouă lovitură pentru...

Statul Major CONFIRMĂ – șoferul vinovat de producerea accidentului de la Turda era …

RefleqtMedia a intrat posesia unor informații foarte interesante, care-l...
%d bloggers like this: