spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

❗️Atenție❗️ Circulatie inchisa la Turda

Anunț închidere circulație! 👷‍♂️Pentru desfășurarea în siguranță a lucrărilor de...

(VIDEO) Accident rutier in Campia Turzii

Neadaptarea vitezei la conditiile de drum a cauzat un...

Alertă meteo lângă Turda

După perioada caniculară prin care am trecut, urmează furtunile! ISU...

Înălțați-vă proiectele la noi culmi cu Nacele Cluj!

Ai nevoie să ajungi la înălțime pentru lucrările tale...

Turdean arestat preventiv, după ce a făcut sex cu o fetiță

Judecătoria Turda a încuviințat arestarea preventivă a unui turdean, după ce acesta a fost acuzat de oamenii legii că ar fi făcut sex cu o fetiță minoră.

13.01.2023
Ora estimata: 14:00
Complet: Complet J.D.L..C. 6
Tip solutie: admite cererea
Solutia pe scurt: Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda în dosarul penal nr. 98/P/2023 privind pe inculpatul P. C. A. În temeiul art. 226 C.pr.pen. raportat la art. 202 alin. (1), (3) şi (4) lit. e) şi art. 223 alin. (2) C.pr.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului P.C. A., pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor în formă continuată, prev. de art. 220 alin. (1), (2) şi (5) lit. e) C.pen., cu aplic. art. 35 alin. (1) C.pen., pe o durată de 30 de zile începând cu data de 13.01.2023 până la data de 11.02.2023. În temeiul art. 230 C.pr.pen., dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pentru inculpat. Dispune avansarea din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Cluj a sumei de 340 lei reprezentând onorariul apărătorului desemnat din oficiu care a asigurat asistenţa juridică obligatorie a inculpatului, av. Mărincean Radu. În baza art. 275 alin. (3) C.pr.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpat şi pentru procuror. Pronunţată în camera de consiliu azi, 13 ianuarie 2023, ora 14.45.
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img