12 C
Turda
Sunday, September 18, 2022
spot_img
HomeBREAKING NEWSTurda va avea o creșă nouă

Turda va avea o creșă nouă

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Anunțul a fost făcut, în această seară, de primarul orașului – Cristian Octavian Matei.

Continuăm investițiile în infrastructura educațională.

Suntem pe lista celor 138 proiecte aprobate la finanțare pentru construirea unei creșe în orașul nostru, urmând ca după depunerea documentelor solicitate, în termen de maxim 60 de zile să fie îndeplinite condițiile necesare pentru încheierea contractului de finanțare.
 
Încă de la preluarea primului mandat, am făcut toate demersurile pentru a accesa fonduri pentru modernizarea instituțiilor de învățământ din orașul nostru. În perioada 2016-2020, toate unitățile de învățământ turdene au beneficiat de fonduri pentru modernizare, dotări și reparații.
 
Anul acesta continuăm investițiile în infrastructura educațională astfel încât vor fi modernizate încă trei unități de învățământ, prin proiectele:
 
Reabilitarea, extinderea și dotarea grădiniței cu program prelungit “Prichindelul Isteț” și Creșa Nr. 4 – proiect în implementare, au fost demarate lucrările.
 
Reabilitarea, extinderea și dotarea Grădiniței cu program prelungit Sfânta Maria + Structura și Creșa nr. 5”. – se lucrează la proiectul tehnic, după avizarea lui se va trece la execuția lucrărilor.
 
Reabilitarea, extinderea și dotarea creșei Poiana cu Castani, proiect în implementare care prevede reabilitarea imobilului de pe strada Mihai Eminescu nr. 21, în vederea înființării unei noi unități de învățământ antepreșcolar.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: