fbpx
HomeEVENIMENTTurda pune toate tunurile pe dezvoltare!
spot_img
spot_img

Turda pune toate tunurile pe dezvoltare!

- Publicitate -
spot_img

În această seară, edilul-șef al Municipiului Turda, Cristian Octavian Matei, a remis o declarație de presă prin care anunță că … Turda va pune toate tunurile spre dezvoltare.

Acesta a vorbit despre ședința de lucru care a avut loc astăzi, la Primăria Turda și la care au mai participat Claudiu Salanță, Arhitectul șef al județului Cluj, Marcel Ioan Boloș, directorul ADR Nord-Vest, dar și o echipă de la Primăria Câmpia Turzii, condusă de Dorin Lojigan.

„Toate tunurile pe dezvoltare! Continuăm să concepem noi proiecte, să analizăm toate posibilitățile de atragere de fonduri, astfel încât să aducem cât mai mulți bani la Turda!

 Astăzi am avut o nouă ședință de lucru alături de domnul Marcel Boloș, fost ministru al fondurilor europene, în prezent directorul Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest, domnul Claudiu Salanță, arhitectul șef al județului și staff-ul Primăriei. La această ședință ni s-a alăturat și primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, pentru a discuta despre proiectul centurii ocolitoare Turda – Câmpia Turzii.
 
Pregătim noi proiecte pe care le vom dezvălui în curând! Ceea ce vă pot spune acum este că nivelul de trai al turdenilor va crește semnificativ în următorii ani, datorită investițiilor pe care le derulăm și celor viitoare.”, a comunicat Cristian Octavian Matei.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: