spot_img
spot_img

Turda Dog Show – 20-21 octombrie, la Viișoara

spot_img

In 20 si 21 Octombrie 2018 se vor desfasura in localitatea Viisoara cinci Expozitii Chinologice. Una Nationala, doua Internationale si trei Expozitii ale unor Cluburi de rasa, organizate de Asociatia Chinologica Turda sub egida Asociatiei Chinologice Romane si Federatiei Chinologice Internationale.

Locatia este din nou primitoarea Arena Sportiva din Viisoara iar pe acesta cale multumesc Consiliului Local Viisoara si in special dl. Primar Ioan Roman, pentru ajutorul dat.

La ora cand scriu acest articol insrierile sunt in toi se inscriu caini din Ungaria,Finlanda, Polonia,Estonia, Moldova, Ukraina, Cehia, Slovakia si bineniteles din Romania.

Dar pana la ora inchiderii inscrierilor mai este timp pentru alte. Programul va fi urmatorul :

Sambata 08.10.2016 , ora 10,oo : Expozitia Nationala CAC va incepe cu arbitrajul pe rase si grupe.

La orele 14,3o va incepe cea de-a doua expozitie a zilei, cea Internationala, iar la aproximativ la ora 19,oo va fi programul Special Best in Show, pentru expozitia nationala ( Junior BIS si BIS) si cu departajarea celor mai buni caini ai raselor in castigatorii celor 10 grupe canine FCI la Expozitia Intenationala. Dintre acestia se va alege castigatorul Expozitiei iar pe parcursul finalei vom vedea cel mai bun Baby,Puppy , Junior , Veteran si cel mai bun caine al expozitiei, “BEST IN SHOW” dar si cel mai bun caine Ciobanesc Romanesc, Grup de Crestere, cea mai buna Pereche si nu in ultimul rand cel mai bun Junior Handler.Concomitent cu arbitrajul pe rase va avea loc Expozitia de Club Retriever Romania, o expozitie de clasa rezervata retrieverilor.Concomitent cu aceasta expozitie vor avea loc si cele doua Expozitii de Club : Retriever Club Romania si Clubul Terrierilor de Tip Bull din Romania.Mentionamfaptul ca pentru cel de-al treilea an consecutiv programul BIS va avea loc in nocturna.

A doua zi duminica 09 Octombrie va avea loc a doua Expozitie Internationala CACIB in care castigatorii din ziua precedenta vor incerca sa-si apere titlurile castigate iar ceilalti vor incerca sa demonsteze ca doar ghinionul i-a privat cu o zi inainte de castigare unor titluri. Avem arbitrii din Romaia si strainatate : Daniela Radu si Petru Muntean din Romania, Kristina Tar din Ukraina, Kimmo Mustonen din Finlanda, Mariano Di Chicco din Italia , markov Damir si Zoran Curcic, Tino Pehar din Slovenia si un in cele din urma Philippe Lammens din Franta.

Organizarea este in parteneriat cu Asociatia DOG-SHOW.EU, partenerul nostru traditional alaturi de care in anii trecuti am avut expozitii foarte bune iar sponsorul nostru oficial este : PAMAS SRL – Nature Protection .Parteneri : Consiliul local al Comunei Viisoara, Class Winner si Simba Events, carora le multumim din inima pentru ajutor.

Va asteptam in numar cat mai mare pentru a sustine acest regal chinologic al asociatiei noastre care nu difera de celelalte expozitii chinologice organizate de marile centre chinologice ale tarii. Al dumneavoastra,

Calin Margineanu – Presedinte ACh Turda

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

ATENȚIE! Transport agabaritic, pe A10 și A3

În perioada 29.11.2022 – 05.12.2022 se va desfășura un transport cu...

9 finale, la Timișoara, pentru sportivii de la Potaissa Turda

Între 25-26 noiembrie s-a desfășurat la Timișoara, Grand Gala...
spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

Festival culinar extrem de apetisant, la Zau de Câmpie

Mijlocul lunii iunie va fi unul „delicios” pentru turiștii...

POLIŢIA MUNICIPIULUI CÂMPIA TURZII ARE UN NOU SEDIU!

Poliția municipiului Câmpia Turzii are, începând de azi, un...

Război pe piața vânzărilor online – CEL.ro a dat în judecată eMag

CEL.ro a dat în judecată eMag pentru încălcarea legii...

Românii pot investi în titluri de stat și în luna aprilie

În perioada 1-26 aprilie 2021, persoanele fizice rezidente pot...

Anunț – Remediere avarie Întrerupere furnizare apă potabilă în sat Cornești

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile...
spot_img
spot_imgspot_img

Iată programul complet al Zilelor Comunei Viișoara 2022

Primăria și Consiliul Local al Comunei Viișoara organizează, în zilele de 10 și 11 septembrie 2022, Zilele Comunei Viișoara.

STADA România anunță o investiție de 48,3 milioane euro într-o nouă fabrică, în Parcul Industrial și Logistic Arieș, Turda, județul Cluj

STADA România, subsidiara din România a grupului STADA Arzneimittel AG, anunță o investiție de 48,3 mil euro într-o nouă facilitate de producție ce va...

La volan, prin Turda, fără permis de conducere

La data de 12 mai a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Turda au depistat un  bărbat de...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: