fbpx
spot_img
HomeEVENIMENTTurda devine hub de reziliență și securitate NATO

Turda devine hub de reziliență și securitate NATO

- Advertisement -

Cei mai buni consultanți români din domeniul rezilienței, securității și pregătirii militare și paramilitare NATO, Victor Aileni și Mădălina Neacșu, au poposit astăzi la Turda.

„Astăzi am fost gazdele unui eveniment important, strategic, în contextul dezvoltării conceptului de NATO Urban la Turda.

A fost înființat Clubul de Afaceri Euro-Atlantic Partnership Turda, prin care ne propunem să asigurăm un spațiu propice de dezvoltare pentru mediul de afaceri și să stabilim această legătură importantă între administrația publică locală și mediul privat.

În contextul vecinătății militare cu Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii și cu Comandamentul NATO de la Sibiu, Turda are un rol strategic important, iar această zonă se va dezvolta puternic și datorită acestui aspect.

Probabil mulți dintre voi știți că au fost alocate resurse financiare substanțiale militare, în cadrul parteneriatului strategic cu SUA și NATO, iar în acest sens se vor face pași importanți pentru asigurarea securității și rezilienței urbane.

Mulțumim pentru prezență invitaților noștri, doamnei dr. Mădălina Neacșu – doctor în informații și securitate națională, domnului Victor Aileni – expert în politici și strategii NATO și tuturor participanților, oamenilor de afaceri care au răspuns invitației noastre.”, a transmis Cristian Matei, primarul Municipiului Turda și unul dintre principalii artizani ai rezilienței și securității NATO.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Alin Sălăjean va prezenta DOUĂ EMISIUNI la NCN Cluj

0
Alin Sălăjean, originar din Câmpia Turzii, este noua achiziție a Televiziunii Naționale a Clujenilor, așa cum se prezintă postul NCN, deținut de jurnalistul, Liviu...

Comentarii

%d bloggers like this: