fbpx
spot_img
HomeȘtiri din TurdaTurda bate record dupa record! Citeste bilantul lucrarilor de asfaltare!

Turda bate record dupa record! Citeste bilantul lucrarilor de asfaltare!

- Advertisement -

📈 𝐑𝐞𝐜𝐨𝐫𝐝 𝐚𝐛𝐬𝐨𝐥𝐮𝐭: în anul 2020 în municipiul Turda au fost finalizate cele mai multe lucrări de asfaltare și modernizare!

🚧 Anul 2020 a fost un an foarte productiv în ceea ce privește modernizarea infrastructurii rutiere la nivelul municipiului Turda. Au fost 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐭 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭𝐞 𝟑𝟏 𝐝𝐞 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐚̆𝐫𝐢 𝐚𝐦𝐩𝐥𝐞, străzi și curți interioare, lucrări efectuate prin intermediul fondurilor europene, fondurilor guvernamentale sau de la bugetul local. În total, în perioada 2016 – 2020 am reușit să finalizăm peste 80 de lucrări majore de asfaltare și modernizare.

Pe lângă acestea, este important să luăm în considerare și celelalte șantiere deschise, aflate majoritatea în etape avansate, circa 15 lucrări care vor fi finalizate în prima parte a anului viitor.

Un alt aspect important este acela că pe majoritatea străzilor modernizate au fost executate și lucrări de modernizare a infrastructurii de apă și canalizare, lucrări prevăzute în proiectul european derulat de Compania de Apa Aries.

Ne bucurăm că reușim să închidem anul cu un asemenea bilanț și îi asigurăm pe cetățeni că vom continua modernizarea străzilor și în anul care urmează, aceasta rămânând una dintre prioritățile administrației locale.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Consiliul Județean Cluj a început asfaltarea pe sectorul limită cu județul...

0
Consiliul Judeţean Cluj informează participanții la trafic și locuitorii din zonă în legătură cu faptul că, pe drumul județean 103G, pe sectorul situat între...

Comentarii

%d bloggers like this: