fbpx
spot_img
HomeOPINIEEditorialTurda are, pentru încă 4 ani, parlamentar liberal! Câmpia Turzii rămâne cu...

Turda are, pentru încă 4 ani, parlamentar liberal! Câmpia Turzii rămâne cu ochii în soare!

- Advertisement -

În luna octombrie, când evidențiam, printr-un articol, faptul că negocierile purtate de PNL Turda și Cristian Matei le-au adus acestora un loc SIGUR de parlamentar, un „mare liberal” de la Câmpia Turzii (unul la care-i plac doar aplauzele și osanalele) m-a numit „jegos”.

„Tu nu știi ce planuri am eu pentru Câmpia Turzii”, m-a apostrofat „marele liberal”, care în public îl laudă pe Brătianu și-n privat se laudă singur.

Defapt, adevărul era altul. „Bine mă, ăsta n-are curaj să negocieze și să ceară de la Cluj!”, îmi spunea un liberal adevărat … tot de la Câmpia Turzii.

Ei bine, iată că au trecut 2 luni, s-au finalizat alegerile parlamentare, iar Turda are un parlamentar liberal, ales pentru încă 4 ani, care va comunica PERFECT cu presupusul guvern liberal, înspre a atrage noi fonduri la Turda.

Astfel:

  • Sala Polivalentă se face
  • Podul peste Arieș se repară
  • străzile Turzii se reabilitează
  • Judecătoria și Parcul Central se modernizează
  • Funicularul se va face

În schimb, Câmpia Turzii rămâne cu… principiile Brătienilor, fără reprezentare la București, dar cu neștiința presei în ceea ce privesc adevăratele planuri pe care „marele liberal” le are pentru oraș.

  • o stradă se reabilitează în 2 ani
  • promisiunile de la CNI sunt doar pe foaie
  • Tetarom V se tot face de vreo 12 ani

Amuzant este, însă, că marii liberali de la Câmpia Turzii se laudă prin toate mijloacele că ei au câștigat la toate secțiile de votare și că „Municipiul Câmpia Turzii rămâne partid liberal”… dacă este așa de liberal acest oraș, cum de nu are NICI MĂCAR UN LIBERAL care să-i reprezinte interesele la București?

Una peste alta, felicitări Cristina Burciu, felicitări Cristian Matei și felicitări PNL Turda pentru faptul că ȘTIȚI să negociați și să vă luptați pentru a vă reprezenta orașul acolo unde se iau deciziile!

Probabil că, dacă „marele liberal” de la Câmpia Turzii va ști cum să zică „vă rog frumos!” și „sărut mâna!”, vor ajunge și vorbele sale la București.

 

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Comentarii

%d bloggers like this: