spot_img

Turda a primit titlul de ”Comunitate sustenabilă”, European Energy Award

Date:

Share post:

Turda este a treia municipalitate din Transilvania care primește acest titlu, alături de Alba Iulia și Cluj Napoca, iar la nivel național este a 5-a municipalitate declarată comunitate sustenabilă confirmând eforturile actualei administrații pentru o dezvoltare și un turism durabil.
 
Distincția europeană de Comunitate sustenabilă a fost oferită de Excelența Sa Arthur Mattli, Ambasador al Confederației Elvețiene în România și Green Building Council, cărora le mulțumim pentru susținerea oferită.
Certificarea obținută astăzi de municipiul Turda atestă încă o dată faptul că demersurile întreprinse de actuala administrație pentru a dezvolta Turda sustenabil, inteligent și competitiv sunt apreciate inclusiv peste hotare. Pentru a marca această distincție, în proximitatea Salinei a fost amplasat și un nou totem, cu un indicator adițional care atestă orașul nostru ca fiind comunitate sustenabilă.
 
Prezența Excelenței Sale Arthur Mattli, Ambasador al Confederației Elvețiene, în orașul nostru a fost o adevărată onoare, iar discuțiile purtate au fost pe marginea proiectelor prin care schimbăm modelele de mobilitate urbană la nivelul municipiului nostru, dar și posibilitatea unor noi proiecte verzi care ar putea fi cuprinse în Programul de Cooperare Elvețiano-Român.
 
spot_img

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

Compania de Apă Arieş anunță întreruperea furnizării apei potabile...

Turdean arestat pentru VIOL

Un turdean în vârstă de 37 de ani a...

Vezi detalii despre functionarea Patinoarului Turda

Vă anunțăm că patinoarul din Parcul Central rămâne deschis...

Greii specializați în trafic de droguri din Turda rămân în arest

Cei șase bărbați percheziționați într-o speță de trafic de...
%d bloggers like this: