12 C
Turda
Saturday, September 24, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiTupeu fără margini în redacția AriesNews - au coborât jos de tot

Tupeu fără margini în redacția AriesNews – au coborât jos de tot

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Site-ul „de știri” ariesnews.ro, înregistrat pe Asociația „Astra” Câmpia Turzii, a coborât astăzi la un nou nivel de josnicie.

După aproape un an de zile de tocat mărunt mărunt la liberalii din oraș, au luat hotărârea să fure un mesaj de condoleanțe, transmis de PNL Câmpia Turzii.

Să ne înțelegem, Dorin Lojigan – președintele PNL Câmpia Turzii – a transmis un mesaj de condoleanțe generat de decesul colonelului în rezervă, Viorel Moldovan.

Acel mesaj a fost transmis doar mass-mediei locale, respectiv TurdaNews, RefleqtMedia, Ziarul21 … nicidecum unui site obscur, care suge la comandă și care face „articole de presă” din comentarii postate pe facebook.

Ei bine, „editorii” site-ului, în cea mai josnică mișcare de până acum, au copiat mesajul și l-au postat și ei.

Păi stimați lingăi ai cultului social-democrat de la Câmpia Turzii, să furi și să diseminezi un mesaj de condoleanțe, doar pentru a vă face trafic și doar pentru a poza în „echidistanți” este o josnicie la care cu greu poți să ajungi.

Practic, prin atitudinea lor, ariesnews.ro au pătat solemnitatea momentului de priveghere în memoria colonelului, Viorel Moldovan, lucru total de neiertat – chiar și pentru o scursură de site, așa cum este ariesnews.ro

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: