fbpx
spot_img
HomeCOVID-NEWSTulpina indiană de COVID-19 va cauza cel de-al 4-lea val pandemic -...

Tulpina indiană de COVID-19 va cauza cel de-al 4-lea val pandemic – iată simptomele la care trebuie să fiți atenți!

- Advertisement -

Tot mai multe voci din spectrul medical ne îndeamnă să ne pregătim de cel de-al 4-lea val al pandemiei de COVID-19.

Potrivit acestora, tulpina indiană (Varianta DELTA) va fi cea dominantă în valul al patrulea pandemic, iar această variantă de COVID-19 (Virusul produs în laboratorul Wuhan, China) este și cea mai contagioasă, și cea mai periculoasă.

„Potrivit Bloomberg, medicii din India au identificat noi semne de îmbolnăvire pe lângă cele deja ştiute.

Este vorba despre deficienţe de auz, tulburări gastrice severe – greaţă, vărsături, dureri de burtă. Medicii au identificat, de asemenea, cheaguri în vasele de sânge care alimentează intestinele, ceea ce face ca pacienţii să sufere de dureri de stomac, iar acesta este, adesea, singurul lor simptom. 

  Unii pacienţi infectaţi cu tulpina delta dezvoltă microtromboze – mici cheaguri de sânge – atât de grave încât provoacă moartea ţesuturilor, cangrenă şi amputarea membrelor. Specialiştii s-au declarat uimiţi de numărul mare de pacienţi fără probleme de coagulare care ajung să dezvolte cheaguri de sânge.

„Acest virus a devenit foarte imprevizibil” a constatat dr. Abdul Ghafur, medic de boli infecţioase la Spitalul Apollo din Chennai, oraş din sudul Indiei. Cel mai alarmant aspect al actualului val din India este viteza cu care virusul se răspândeşte, inclusiv în rândul copiilor, a tras un semnal de alarmă dr. Chetan Mundada, medic pediatru din Hyderabad.

Dr. Abdul Ghafur a mai spus că noi vaccinuri trebuie să fie pregătite pentru noi variante ale virusului. „Nu putem să i-o luăm înainte virusului, dar putem măcar să ţinem pasul cu el”, a recomandat medicul indian. ”

Citeste mai mult: adev.ro/qutnmq

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Locuri de muca bine platite, chiar in orasul tau

0
I&C Transilvania Constructii angajeaza:-Muncitor necalificat;-Lacatus mecanic;-Sudor. Mai multe detalii la numarul de telefon 0720600620. CV se pot depune la sediul firmei din Turda, strada Mihai Viteazu,...

Comentarii

%d bloggers like this: