spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

☦️Eveniment de înaltă încărcătură spirituală, la Boian

Comunitatea creștin-ortodoxă din Boian, comuna Ceanu Mare, s-a reunit...

Trimiși în judecată după ce au furat de la un fermier din Luncani

Judecătoria Turda a aprobat astăzi rechizitoriul și a trimis în judecată 3 indivizi care, acum 3 ani, au furat de la un fermier din Luncani.

„Ora estimata: 8:30
Complet: Complet P5 C.P.C.
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin.1 Cod procedură penală constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul cu nr. 56/P/2021 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda privind pe inculpatul D M trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de furt, prev. de art. 228 alin. (1) C.pen., cu aplic. art. 77 lit. a) şi d) C.pen., şi distrugere, prev. de art. 253 alin. (1) C.pen., cu aplic. art. 77 lit. a) şi d) C.pen., totul cu aplic. art. 38 alin. (1) C.pen., inculpatul P C I trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de furt, prev. de art. 228 alin. (1) C.pen., cu aplic. art. 77 lit. a) şi d) C.pen., şi distrugere, prev. de art. 253 alin. (1) C.pen., cu aplic. art. 77 lit. a) şi d) C.pen., totul cu aplic. art. 38 alin. (1) C.pen. şi inculpatul G V C trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de furt, prev. de art. 228 alin. (1) C.pen., cu aplic. art. 77 lit. a) şi d) C.pen., şi distrugere, prev. de art. 253 alin. (1) C.pen., cu aplic. art. 77 lit. a) şi d) C.pen., totul cu aplic. art. 38 alin. (1) C.pen., a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii în cauza privind pe inculpatul D M pentru săvârşirea infracţiunilor de furt, prev. de art. 228 alin. (1) C.pen., cu aplic. art. 77 lit. a) şi d) C.pen., şi distrugere, prev. de art. 253 alin. (1) C.pen., cu aplic. art. 77 lit. a) şi d) C.pen., totul cu aplic. art. 38 alin. (1) C.pen., inculpatul P C I pentru săvârşirea infracţiunilor de furt, prev. de art. 228 alin. (1) C.pen., cu aplic. art. 77 lit. a) şi d) C.pen., şi distrugere, prev. de art. 253 alin. (1) C.pen., cu aplic. art. 77 lit. a) şi d) C.pen., totul cu aplic. art. 38 alin. (1) C.pen. şi inculpatul G V C pentru săvârşirea infracţiunilor de furt, prev. de art. 228 alin. (1) C.pen., cu aplic. art. 77 lit. a) şi d) C.pen., şi distrugere, prev. de art. 253 alin. (1) C.pen., cu aplic. art. 77 lit. a) şi d) C.pen., totul cu aplic. art. 38 alin. (1) C.pen. C u drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea minutei la dispoziţie prin mijlocirea grefei instanţei, azi 18.01.2024.
Document: Încheiere finală camera preliminară  63/2024  18.01.2024”, este decizia instanței.

Ba mai mult, după ce au furat porumb cu căruțele, s-au plimbat cu căruțele prin recolta omului, distrugând mai multe arii de teren.

Fermierul prădat de hoți este unul dintre cei mai respectați bărbați din Luncani. Acesta deține în proprietate și arendă mai multe zeci de hectare de teren, pe care le cultivă cu diverse culturi: de la porumb și grâu, la Floarea – Soarelui.

„Eu i-am prins la fața locului și i-am filmat și i-am dus în fermă unde am chemat poliția și le-am cântărit porumbu care l-au furat …dar problema a fost alta ..ei stăteau în căruță și culegeau din mers îți dai seama că mai mult au călcat de cât au furat..și l-am dat posibilitatea să îmi plătească paguba și au promis că vin dar m-au tot amânat și nu am avut ce face i-am cerut să îi trimită dosaru la Judecătorie..”, ne-a declarat fermierul păgubit.

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img