18.8 C
Turda
Friday, September 30, 2022
spot_img
HomeȘtiri din zonăTrei vești bune pentru Cluj de la Ministerul Sănătății

Trei vești bune pentru Cluj de la Ministerul Sănătății

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Trei vești bune pentru Cluj au fost anunțate astăzi de oficialii Ministerului Sănătății și premierul Mihai Tudose:
– În luna martie 2018 va fi efectuată recepția finală a lucrărilor efectuate la secția de neonatologie din maternitatea Cluj.
– În curs de semnare (luna ianuarie) este contractul pentru dotarea cu echipamente de radioterapie a Institutului Oncologic prof.dr. I.Chiricuță Cluj Napoca.
– Reabilitare buncăr pentru secția de radioterapie din cadrul Institutului Oncologic prof.dr. I.Chiricuță Cluj Napoca (Achiziții în pregătire pentru Trimestrul I 2018)
„Este o veste foarte bună! Guvernul României respectă statutul de excelență în medicină al județului Cluj și sprijină dotarea cu echipamente a unităților medicale” a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.
De asemenea, astăzi, oficialii Ministerului Sănătății au anunțat că 34 de spitale din țară și din Capitală vor fi dotate cu echipamente de imagistică de tip Computer Tomograf (14), Rezonanță Magnetică Nucleară (24) și 21 de sisteme informatice PACS (tehnologie medicală de imagistică utilizată pentru stocarea, recuperarea, prezentarea și partajarea imaginilor produse prin radiografie, scanare CT, RMN). Cele trei contracte în valoare de 19,8 milioane de euro, pentru achiziționarea echipamentelor medicale au fost semnate astăzi, la Palatul Victoria, de ministrul Sănătății, Florian Bodog, și furnizorii de echipamente, în prezența premierului Mihai Tudose.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: