7.9 C
Turda
Wednesday, September 14, 2022
spot_img
HomeȘtiri din zonăLunaTrei proiecte de dezvoltare pentru Comuna Luna, postate pe SICAP

Trei proiecte de dezvoltare pentru Comuna Luna, postate pe SICAP

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Întârzierea aprobării Bugetului Național și ale bugetelor locale nu afectează bunul mers al comunei Luna, lucru relevat chiar de primarul comunei, Aurel Giurgiu, într-un interviu acordat pentru RefleqtMedia.

„N-am stat cu mâinile în sân. Suntem în grafic și comuna Luna nu este afectată de tergiversarea bugetului.

Chiar pot spune că sunt mulțumit. Am reușit, pe măsura 7.2., am câștigat 1 milion de euro pentru asfaltări. Odată cu finalizarea documentelor, am ținut licitația, am avut doi competitori, unul din București și unul din Câmpia Turzii. Am avut șansa și norocul să atribuim contractul și am semnat contractul cu firma din București. Așteptăm avizul de la Satu Mare, pentru predarea amplasamentului. După 1 iunie sperăm să începem lucrările de asfaltare.

Am pus pe SICAP proiectul privind dispensarul uman din Luncani. Este vorba despre 6 miliarde de lei vechi și avem pusă pe SICAP și baza sportivă modernă, atât de mult dorită de tinerii din comună.

Va fi o bază modernă, cu tribune acoperite, cu vestiare, grupuri sociale și tot ce înseamnă un stadion cochet”, a spus Aurel Giurgiu.

Cât privește firma din București care va executa lucrările de reabilitare a rețelei stradale, este vorba despre Restra Construct, din București, care în 2018 a înregistrat un profit de peste 1,6 milioane de lei.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: