fbpx
HomeFEATUREDTraseu velo-turistic, piste de biciclete, străzi asfaltate și cămine culturale noi la...
spot_img
spot_img

Traseu velo-turistic, piste de biciclete, străzi asfaltate și cămine culturale noi la Viișoara

- Publicitate -
spot_img

Planurile primarului comunei Viișoara, Ioan Roman, pentru anul 2021 sunt pe cât de ambițioase, pe atât de aducătoare de stare de bine pentru cetățeni.

Dacă în 2020, edilul comunei a avut adevărate bătăi de cap din cauza incompetenței Direcției de Drumuri și Poduri Județene, în anul care tocmai a început, Roman este mai decis ca niciodată să-și pună în aplicare toate planurile.

 

„Anul 2020 a fost un an dificil, în care am luptat să reziliem contractul cu compania de Drumuri Județene, pentru proiectul de reabilitare a străzilor din comună, derulat prin măsura 7.2 de fonduri europene. Din fericire am reziliat acel contract, am reușit să facem o nouă licitație și să desemnăm un nou câștigător – firma Florea Grup din județul Alba, care în acest an – 2021 – va începe lucrul.

Pentru 2021 ne-am propus să creăm o nouă paradigmă a dezvoltării locale. Avem două proiecte europene pentru reabilitarea Căminelor Culturale din Viișoara și Urca, două edificii care vor ajunge la statut de Casă de Cultură.”, a spus Ioan Roman, în interviul acordat site-ului RefleqtMedia.

Totodată, în acest an, la Viișoara vor fi edificate atât un traseu velo-turistic pe Dealul Viișorii, cât și piste de biciclete pentru iubitorii de sport.

Vizionați mai mult și mai multe în interviul de mai sus.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: