spot_img

Transport Urban Public va avea cea mai moderna autobaza din Transilvania

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

🏗Continuăm lucrările de construire a viitoarei autobaze a companiei de Transport Urban Public. 🚍

Această investiție este cuprinsă în proiectul ”Revitalizarea spațiului pietonal din centrul istoric al Municipiului Turda, construire autobază și amenajare park and ride”- Lot 2 – Construire autobază și amenajări exterioare aferente pe strada Stadionului f.n. și amenajare parcare pe strada 22 Decembrie 1989.

Astfel, această construcție va fi o Hală de garare, întreținere și reîncărcare pentru cele 20 de autobuze electrice care compun flota companiei #TUP, subordonată Consiliului Local.

Totodată, va fi amenajat și PARK & RIDE respectiv, capăt de linie pentru autobuzele cu traseu pe strada 22 Decembrie 1989, punct de reîncărcare rapidă a bateriei autobuzului, terminal intermodal cu cursele interurbane. Rolul funcțional este de punct de transfer al călătorilor care utilizează cursele interurbane spre/dinspre municipiu.

Această finanțare a fost obținută în baza Planului de Mobilitate Urbană Durabilă, alături de modernizarea celor 4 coridoare de mobilitate urbană, care prevăd reabilitarea și modernizarea străzilor principale (cu piste de biciclete, alveole pentru autobuze, construirea de stații moderne, e-ticketing, monitorizare video), achiziția celor 20 de autobuze electrice și implementarea sistemului de Bike Sharing.

#Modernizare #PMUD #CentrulPietonal #Autobaza #ParkRide

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Colegiul Tehnic Turda este în doliu – profesorul, Olimpiu Vesa, a decedat

  „Cu adânca durere in suflet profesorii Colegiului Tehnic Turda plâng moartea celui despre care acum spunem ca a...

Lucrare de profesioniști – curțile interioare din Turda arată ca în Vest

Curțile interioare de pe strada Calea Victoriei 122-132/Nuferilor 1-19 au fost modernizate cu ultimul strat de asfalt.   În cursul...

Compania de Apă Arieș sprijină tinerii din Turda și Câmpia Turzii!

Încă de la începutul anului, Compania de Apă Arieș a dat dovadă de solidaritate și sprijin în ceea...

În atenția călătorilor TUP

Luni, 09 Mai, în intervalul orar 11:00 -13:30, circulația în centrul Turzii va fi întreruptă din cauza manifestărilor...
spot_img

Cel mai important agent economic din Luduș deschide punct de lucru în zona Turda – Câmpia Turzii! Vezi ce posturi sunt disponibile!

Compania VITAFOAM ROMANIA SRL, producător de saltele din Luduș, inurma dezvoltarii companiei dorim sa extindem activitatea deprelucrare/productie la noul punct de lucru din Turda. In...
%d bloggers like this: