fbpx
spot_img

Transport Urban Public va avea cea mai moderna autobaza din Transilvania

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

🏗Continuăm lucrările de construire a viitoarei autobaze a companiei de Transport Urban Public. 🚍

Această investiție este cuprinsă în proiectul ”Revitalizarea spațiului pietonal din centrul istoric al Municipiului Turda, construire autobază și amenajare park and ride”- Lot 2 – Construire autobază și amenajări exterioare aferente pe strada Stadionului f.n. și amenajare parcare pe strada 22 Decembrie 1989.

Astfel, această construcție va fi o Hală de garare, întreținere și reîncărcare pentru cele 20 de autobuze electrice care compun flota companiei #TUP, subordonată Consiliului Local.

Totodată, va fi amenajat și PARK & RIDE respectiv, capăt de linie pentru autobuzele cu traseu pe strada 22 Decembrie 1989, punct de reîncărcare rapidă a bateriei autobuzului, terminal intermodal cu cursele interurbane. Rolul funcțional este de punct de transfer al călătorilor care utilizează cursele interurbane spre/dinspre municipiu.

Această finanțare a fost obținută în baza Planului de Mobilitate Urbană Durabilă, alături de modernizarea celor 4 coridoare de mobilitate urbană, care prevăd reabilitarea și modernizarea străzilor principale (cu piste de biciclete, alveole pentru autobuze, construirea de stații moderne, e-ticketing, monitorizare video), achiziția celor 20 de autobuze electrice și implementarea sistemului de Bike Sharing.

#Modernizare #PMUD #CentrulPietonal #Autobaza #ParkRide

spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda 

Compania de Apă Arieş anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 20.03.2023 între orele 13.00 – 16.00,...

PERCHEZIȚII LA O GRUPARE CARE DISTRIBUIA DROGURI ÎN ȘCOLI

Astăzi, 20 martie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii Direcției de Investigare...

A refuzat recenzarea, din motive religioase si s-a ales cu amenda

Un bărbat din orașul Sebeș, județul Alba, a refuzat anul trecut recenzarea, invocând motive religioase. Poziția sa i-a adus...

Stirea cititorului: M-am saturat de Directia de Asistenta Sociala Turda

Am tot evitat sa fac o postare. Dar m-am săturat categoric, ca Primăria Turda în frunte cu Directia...
%d bloggers like this: