spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Transparență la SUPERLATIV – Primăria Turda transmite ÎN DIRECT lucrările de la Podul peste Arieș

Pentru a le arăta cetățenilor, în format HD, stadiul lucrărilor de la Podul peste Arieș, Primăria Turda a amplasat camere de luat vederi, însă … demersul Primarului, Cristian Octavian Matei, nu se oprește aici.

În această după-amiază, edilul-șef al Turzii a remis o declarație de presă prin care informează publicul turdean cu privire la faptul că vor putea urmări LIVE, prin intermediul youtube, stadiul lucrărilor la pod.

„Dragi turdeni,

Așa cum am promis, pentru buna dumneavoastră informare cu privire la progresul lucrărilor de la pod vă punem la dispoziție camera live amplasată în zonă.
?https://www.youtube.com/watch?v=rhF14uyWuIU

Așa cum știți deja, încă de când am preluat mandatul de primar, am făcut tot ce era omenește posibil ca acest pod să intre în reparații, iar costurile să fie suportate de Ministerul Transporturilor și nu din bugetul local. Ei bine, chiar dacă a fost nevoie de multe discuții săptămânale, vizite la București, la ministere și multe compromisuri, mă bucur că astăzi vorbim despre un pod în lucru și nu despre un pod lăsat în paragină.

Deși au început timid, sperăm ca ritmul lucrărilor să crească, iar la sfârșitul anului, podul să fie redat circulației.”, a transmis Cristian Matei pe rețelele de socializare.

Lucrările de reabilitare ale podului situat pe strada Alba Iulia din Turda sunt programate să fie finalizate în data de 22 decembrie 2021, însă există voci care susțin că acestea ar putea fi terminate cu cel puțin o lună mai repede.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img