fbpx
Wednesday, May 31, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeStiri AlbaTransavia va deveni cel mai tare producător de carne de pui din...

Transavia va deveni cel mai tare producător de carne de pui din România

spot_img

În  3-4 ani, Transavia vrea să ajungă la o capacitatea de producție record pentru sud-estul Europei, depășind borna de 200.000 de tone de carne de pui anual, față de  100.000 de tne de carne cât se produce acum, într-un an, în fermele comaniei localizate în 8 județe din România.

În acest sens, producătorul negociază preluarea altor jucători din piață.

„ Suntem cel mai mare producător de carne de pui din țară, cu rezultate excepționale an de an și cu  o soliditate a afacerii care ne permit în mod incontestabil să creștem constant și să ne întărim poziția de lider. Știm exact unde vrem să ajungem pe termen mediu și lung, fiind deciși să ne extindem operațiunile cumpărând jucători din piață. De altfel, în acest moment suntem deja angrenați în negocieri pentru astfel de achiziții. (…) Avem cei mai buni indicatori de profitabilitate din industrie, nu doar din România, ci și la nivel european. În plus, suntem probabil singura companie de profil care nu are datorii de niciun fel și nu are credite de rambursat. În acest mod suntem sustenabili și putem planifica viitorul, în timp ce contribuim la bunăstarea celor din jur, atât prin taxele plătite, cât și prin acțiunile noastre directe”, a declarat  dr. ing. Ioan Popa, Președinte și Fondator Transavia.

Citește continuarea: https://www.economica.net/transavia-cel-mai-mare-producator-de-carne-de-pui-din-romania-negociaza-achizitia-unor-jucatori-din-piata656695_656695.html

 

spot_img
spot_img
spot_img
RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: