spot_img
spot_img

Trândăveala Consiliului Județean Cluj alungă investitorii de la Tetarom 5 Luna

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Deși în luna februarie se zvonea că un gigant auto ar fi interesat de Parcul Industrial Tetarom 5, astăzi lucrurile s-au întors la 180 de grade.

Președintele Consiliului Județean Cluj a anunțat, la Ziua Live, faptul că gigantul auto (presupus Skoda) nu a mai continuat corespondența pentru Parcul Tetarom 5. 

„Noi am pregătit în buget, pentru doi ani consecutivi, aproximativ 5 milioane de euro pentru a continua proiectul de la Luna. Au fost mai mulți investitori care au venit, au văzut terenul și am discutat îndeosebi pe partea de componente auto. Ultimul investitor care a fost pe partea de baterii auto pentru mașini electrice a avut interes, iar noi am fost deschiși.

Continuăm acolo investiția. În anul acesta nu am prins decât o parte din bani și vom continua în anii următori. Dacă există interes și un plan de afaceri bine stabilit din partea unui investitor, și noi vom contribui cu o sumă mult mai mare și vom investi în infrastructură.

Deci, Parcul Tetarom V va continua, urmează să vedem cum evoluează și interesul față de această zonă. Ultima dată când au fost interesați (gigantul auto – n.red.) a fost și anunțat public. Din acel moment, cu acel investitor nu s-a mai discutat. Urmau să-și facă un plan de afaceri, o schemă de ajutor de stat, erau într-un proces de pregătire pentru a lua decizia finală”, a declarat, la ZIUA LIVE, Alin Tișe – citat, de asemenea, de TurdaNews.

Ei bine, ceea ce NU SPUNE Alin Tișe este că fondurile alocate de CJ Cluj pentru Parcul Tetarom 5 sunt cu mult sub așteptările inițiale. 

Practic, deși a fost antamat din 2016, de 6 ani de zile se bate pasul pe loc pentru Tetarom 5, un proiect pe care nu s-au făcut nici măcar lucrările de nivelare a terenurilor.

RefleqtMedia l-a întrebat, astăzi, pe Tișe dacă există vreo posibilitate ca Parcul Tetarom 5 să se construiască, folosindu-se fonduri din PNRR. Până în acest moment nu am primit niciun răspuns.

Site-ul nostru de știri a urmărit îndeaproape „progresul” Parcului Tetarom 5 și, din păcate, suntem mai mult decât dezamăgiți de promisiunile neonorate ale președintelui CJ Cluj.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

ȘOC! A murit Leluț Vasilescu!

Visul lui Alin Sălăjean „Ca Paul să se împace cu Leluț” nu se va mai întâmpla! Leluț Vasilescu...

Bărbat din Vaslui, arestat preventiv de Judecătoria Turda, după ce a fost arestat de polițiștii din Câmpia Turzii, fiindcă a făcut scandal în autocar,...

E frumoasă România, nu-i așa? Atât de frumoasă încât oameni care locuiesc în diverse zone ale țării ajung...

Incendiu pe A3 – Arde un camion cu polistiren

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda intervin în acest moment la un incendiu pe autostrada A3. Un tir încărcat cu...

Accident groaznic, lângă A3 – 4 persoane au ajuns la spital

Două ambulanțe SMURD, una SAJ și o autospecială de descarcerare și stins incendii au intervenit, în această dimineață,...
spot_img

Inedit – Mititeii românești sunt comercializați în Țara Bascilor

Și totul a fost posibil grație unei colaborări între Martxel Harategia (Măcelăria lui Marcel) și Carmangeriile Moldovan, de la Sânicoară. Astfel, mititeii românești sunt...
%d bloggers like this: