fbpx
spot_img

Tragedie la depozitul Kaufland – un bărbat a murit

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img

Share post:

La data de 21 februarie a.c., în jurul orei 05.30, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost găsit căzut în interiorul unui depozit ce aparține unei societăți comerciale, situat în comuna Mihai Viteazu.

La fața locului, echipajul medical a procedat la aplicarea manevrelor de resuscitare, însă, din nefericire, s-a constatat decesul persoanei.

În urma cercetărilor preliminare, polițiștii au constatat că bărbatul în vârstă de 53 de ani, din municipiul Turda, a fost găsit la nivelul solului de către un alt bărbat, care a solicitat imediat sprijin prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

În urma verificărilor efectuate nu au fost constatate urme vizibile de violență pe corpului acestuia, cauza decesului urmând a fi stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit un dosar penal ce vizează infracțiunea de ucidere din culpă.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

DREPT LA REPLICĂ: Am înțeles, domnule Bucur, că sunteți PR-ul primarului Matei… E a doua greșeală de 1 Aprilie! Chiar doriți să fiți denumit...

Stimate domnule Ovidiu Bucur, în urma articolului publicat de RefleqtMedia.ro, sub semnătura dvs, intitulat ” Corijenți la legalitate!...

Anamaria Gal, felicitată pentru felul în care manageriază Transylvania Steak House

Transylvania Steak House a devenit, aproape peste noapte, cel mai „vorbit” restaurant din Cluj Napoca, iar o bună...

Pandemia a adus mari probleme economice la Spitalul Municipal Turda

Ședința de Consiliu Local organizată joi, 30 martie 2023, la Turda, a scos la iveală o problemă economică...

Corijenți la legalitate! O treime din consilierii locali turdeni NU RESPECTĂ LEGEA!

Pozează în „reprezentanți” ai poporului și vin în ședințele de plen cu chipuri de lupi moraliști, însă acești...
%d bloggers like this: