spot_img

Traduceri legalizate realizate la Inova, pentru toate actele de care ai nevoie

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Profesionalism pentru documentele necesare la intrarea sau ieșirea din țară

Se întamplă des să avem nevoie de traducerea unor documente importante. Plecarea într-o altă țară, venirea dintr-o altă țară sau participarea la diferite cursuri sau studii necesită traducerea unor acte. Situațiile în care avem nevoie de aceste traduceri sunt multiple, însă se întâmplă des ca traducerea legalizată să fie confundată cu cea autorizată.

Solicită traduceri legalizate pentru toate actele de care ai nevoie, de la biroul Inova!

Biroul Inova oferă servicii de traduceri pentru companii, traduceri legalizate, autorizate, traduceri specializate, interpretariat, apostile și supralegalizări. Oricare ar fi serviciile de care ai nevoie, pe site poți solicita oferta și ajutorul. De asemenea, poți întreba și dacă traducerea necesară poate fi îndeplinită.

Traducerea legalizată trebuie efectuată de către un traducător autorizat, ce urmează să fie pregătită pentru prezentarea notarului în vederea legalizării. Notarul recunoaște specimenul traducătorului depus în biroul lui, iar mai apoi aplică ștampilele necesare, pentru ca traducerea să fie legalizată. De reținut este faptul că traducerile de acest tip nu pot fi legalizate oriunde, ci doar la notarul unde traducătorul are depus specimenul de semnătură.

Pentru a vedea explicit și pe înțelesul tuturor toate tipurile de traduceri de mai sus, site-ul servicii-traduceri.ro a detaliat pe scurt ce înseamnă fiecare traducere. În plus, tot pe site sunt afișate exemple de acte ce pot fi traduse și legalizate, autorizate, când ai nevoie de interpretariat sau când sunt necesare apostilele și supralegalizările.

Traducerea autorizată nu este același lucru cu cea legalizată

Foarte multe instituții solicită traduceri autorizate și cazurile cele mai dese se întâmplă la înmatricularea mașinii. Cele legalizate sunt solicitate în alte cazuri și în ambele situații sunt necesare acte diferite. Pe scurt, traducerile autorizate sunt necesare pentru acte de studii, contracte de societate, acte bancare, acte de firmă, de salariat, adeverințe și așa mai departe. Cele legalizate fac parte din categoria actelor de societate, programe analitice, diplome, suplimente la diplome, acte de stare civilă, de studii etc.

Biroul Inova oferă clienților traduceri legalizate, unde traducătorii au depuse specimene la notari. În acest fel, tot ce trebuie să faci pentru a obține traducerea este să o încarci pe site. Unul dintre translatori se va ocupa de contactarea ta și ulterior se stabilesc și alte detalii. Pe site poți cere și o cotație de preț, tot prin încărcarea documentului sau a documentelor care urmează să fie traduse.

Este disponibil și serviciul de traduceri specializate, care include traducerea juridică, traducerea tehnică, traducerea medicală și farmaceutică, traducerea IT, economică sau literară. Pentru fiecare subcategorie în parte sunt disponibile informații cu privire la actele sau documentele ce pot fi traduse.

Inova se ocupă cu traducerea actelor de care ai nevoie, în peste 30 de limbi străine europene. Pe site sunt disponibile toate informațiile despre cum poți obține traducerea, cum se face plata și alte detalii. Biroul de traduceri Inova poate fi contactat prin numerele de telefon de pe site, prin e-mail la office@servicii-traduceri.ro sau personal la Calea Moșilor 203, sector 2, București.

 

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

8 Motive să Alegi un Audit SEO Pentru Site-ul Tău

Căutările pe internet au devenit o normalitate a zilelor noastre, mai ales odată cu dezvoltarea incredibilă a dispozitivelor...

Cum sa alegi canapeaua sau coltarul dorit

Venirea primăverii aduce cu sine perioada perfectă în care-ți poți înnoi casa sau apartamentul, cumpărând o canapea sau...

Experiența și profesionalismul sunt FUNDAMENTALE în orice-ți propui!

Este debut de Primăvară și, după o perioadă lungă de stat în casă, oamenii s-au transformat într-un adevărat...

De ce romanii prefera cazinourile online

Speranța unui câștig rapid, din confortul de acasă, îi determină pe mulți dintre români să aleagă beneficiile unui...
spot_img

Ovidiu Bucur: „Dorin Lojigan „pasează” corespondența instituțională către „prietenii” din mass-media, pentru a-și acoperi spatele, DAR GREȘEȘTE FANTASTIC”

Ieri seară, site-ul de știri „Ziarul21” prin intermediul redactorului, Adrian Soporan, a scris un articol prin care vezi-doamne, Înalta Curte de Casație și Justiție...
%d bloggers like this: