fbpx
spot_img
spot_img

Tortul perfect există și te așteaptă să îl savurezi!

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Se apropie un eveniment important în familie, așa că nu poți să-l lași să treacă neobservat. Măcar un cadou simbolic și, în mod obligatoriu, trebuie să existe și un tort. Da, ușor de zis, greu de făcut, mai ales ultima parte. Nu toată lumea are răbdarea, timpul și nici talentul să se ocupe așa cum trebuie de un tort, pe care, să fim sinceri, preferăm să-l consumăm decât să-l preparăm. Nicio problemă, comanda tort, pentru că nu este nicio tragedie. Dimpotrivă, dacă știi de unde să comanzi, și din fericire sunt multe cofetarii Ploiesti la care sa apelezi, totul va fi perfect. Și nu, nu este o exagerare, tortul perfect chiar există și te așteaptă pe tine să îl savurezi! Bine, să nu fim chiar lacomi, pentru a fi mai gustos, un tort trebuie obligatoriu împărțit și cu cei dragi. Chiar și atunci când nu ai timpul necesar pentru a lua la pas toate casele deliciilor dulci, există o soluție: poți apela la o cofetarie online și gata, problema este rezolvată. Dar, indiferent dacă alegi să faci comanda fizic sau în mediul virtual, trebuie să ții cont și de anumite aspecte, pe care ți le vom detalia în rândurile următoare.

 

Bugetul disponibil

 

Înainte de orice comandă, este bine să stabilești care este bugetul pe care îl ai la dispoziție. În acest fel, reprezentantul cofetăriei, sau poate chiar patiserul șef, va ști ce recomandări să îți facă pentru a avea parte de o experiență delicioasă, chiar dacă nu ai parte de prea mulți bani pentru un tort desprins parcă din reviste. Nu-ți face griji, dacă ai optat pentru o cofetărie profesionistă, cu siguranță vei avea parte de ceva bun, și care va avea și un aspect impresionant.

 

Contează sau nu mărimea?

 

Ai auzit atâtea glume, mai mult sau mai puțin reușite despre mărime, și cât de mult contează ea, încât nu este cazul să mai discutăm despre ele. Dar… inevitabil, apare această întrebare și atunci când vine vorba despre torturi. Răspunsul depinde doar de tine și de ocazia pentru care urmează să îl comanzi. Cu siguranță nu te poți prezenta în fața invitaților la o petrecere în familie cu un tort cu N etaje, la fel cum la nuntă nu ai cum să le oferi celor care îți sunt alături o prăjitură banală. Prin urmare, cel mai bine este ca din nou să apelezi la recomandările de specialitate pe care le primești de la personalul cofetăriei alese de tine, și totul va fi bine.

 

Elementele de decor

 

Fiecare cofetărie are un fel de semnătură proprie pe care o recunoști prin gustul aparte al produselor sale, dar mai ales prin designul prăjiturilor și torturilor pe care le prepară mâinile harnice ale celor care lucrează aici. De aceea, dacă vrei ceva cu adevărat special, elementele de decor sunt cele care fac, de cele mai multe ori diferența. Discută cu cofetarul și vezi care sunt sugestiile lui, dacă există cumva un catalog cu produse și multe alte detalii. Sunt unele cofetării unde nu se lucrează cu ciocolată, produse de origine animal, marțipan și multe altele. Întotdeauna când comanzi un tort o faci de la o cofetărie ale cărei produse se potrivesc cel mai bine cu gusturile tale, din toate punctele de vedere, și atunci chiar nu ai cum să dai greș.

 

Fără compromisuri în ceea ce privește calitatea!

 

Dacă vrei ca tortul tău să fie cu adevărat vedeta petrecerii, atunci compromisurile nu își au locul, mai ales atunci când vine vorba despre ingredientele de calitate folosite la prepararea lui, dar și gustul. Niciodată un tort de o bună calitate nu va fi unul ieftin, și decât să comanzi unul care să folosească anumiți înlocuitori, și care să se simtă imediat ce guști din tort, mai bine te lipsești de așa ceva!

 

Ține cont și de preferințele invitaților

 

Pentru ca tortul să fie apreciat de invitații la petrecerea ta, atunci trebuie să fie unul care să fie preparat parcă respectându-se exact preferințele lor. Sau, măcar să aibă această impresie. Atunci când vine vorba de un grup mai mare de persoane, atunci este destul de dificil. Nu doar pentru că sunt multe gusturile pe care încerci să le împaci, dar mai sunt și invitați care suferă de alergii, intoleranțe alimentare, sau anumite afecțiuni care nu le permit consumul de alimente dulci. Încearcă să găsești o soluție și pentru aceștia, iar de regulă două torturi, unul mai mare și unul mai mic, dar decorate cât mai asemănător, reprezintă cea mai bună soluție. Evident, cel mic este rezervat grupului de persoane despre care ți-am amintit mai sus. În acest fel, toată lumea se va bucura de o tratație delicioasă, și nu va privi cu poftă la ceilalți, care își savurează felia de tort.

 

Nu uita de livrarea la timp a produslui

 

Suntem mereu pe fugă, iar ceasul a devenit cel mai mare dușman al nostru. Timpul pur și simplu parcă nu mai are răbdare, și din păcate, de cele mai multe ori, regretăm că ziua are doar 24 de ore, pentru că mai aveam nevoie de încă pe atât pentru a ne duce toate sarcinile la bun sfârșit. Din fericire, tocmai pentru că trăim în aceste vremuri, lucrurile sunt mult mai simple, pentru că de cele mai multe ori reușim să obținem ceea ce ne dorim, cu minimum de efort din partea noastră. Aici intervine și comandarea unui tort online, pentru care poți opta și pentru livrarea la domiciliu, exact la data și ora indicate de tine. Discută cu reprezentanții cofetăriei pentru care ai optat și vezi care este politica firmei în acest caz.

 

Bucură-te în tihnă de o felie de tort!

 

Pentru ca un tort să fie delicios și plin de gust, nu este suficient să îl comanzi de la cea mai bună cofetărie, să aibă ingredientele proaspete și să fie livrat prompt, chiar la tine acasă! Trebuie savurat în tihnă, alături de cei dragi, pentru că altfel fie îngrașă, fie pica greu la stomac. Nu uita de o ceașcă de ceai și multe glume, da?

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

%d bloggers like this: