fbpx
spot_img
HomeInedit, curiozități și listeTop piscine de bălăceală și relaxare în zona Turda - Câmpia Turzii

Top piscine de bălăceală și relaxare în zona Turda – Câmpia Turzii

- Advertisement -

Căldură mare, dragilor! În aceste condiții, ai nevoie să citești acest articol, pentru a afla care sunt cele mai propice locuri pentru o baie relaxantă, un cocktail răcoritor și chiar o porție de mititei cu muștar sau alte delicatese.

Terasa Stejarii

Piscina și terasa amenajată de Cristi Căpușan este similară cu relaxarea în zona Turda – Câmpia Turzii.

Amenajată la Urca, departe de civilizația dezlănțuită, Terasa Stejarii este una dintre soluțiile optime pentru relaxare și răcorire în zilele toride de vară.

Lac Luncani

O apariție nouă în spectrul local, piscina și terasa de la „Lac Luncani” este soluția optimă pentru relaxare, o baie și o desfătare a gusturilor.

Locația este foarte cunoscută, intrarea făcându-se de pe E60, între Luna și Luncani.

Ștrand Durgău

Este recomandarea perfectă atunci când cauți relaxare, răcorire și tratament balneo.

Ștrandul Durgău are tarifele neschimbate de mai bine de 4 ani, dar ATENȚIE! Ultima intrare este la ora 20:00, să nu faceți greșeala pe care au făcut-o cetățenii care au venit TOCMAI DE LA CÂMPIA TURZII.

La Hacienda

O apariție nouă, deschisă chiar în acest an, Terasa La Hacienda, din Grindeni – comuna Chețani, nu este în imediata vecinătate a zonei Turda – Câmpia Turzii, însă credeți-ne pe cuvânt că MERITĂ să mergeți până la „Cristur”. Au piscină, restaurant și servicii de echitație, totul într-un ambient care amintește de vechile ferme din telenovele.

 

Acestea sunt propunerile noastre … am ratat vreo piscină faină? Scrieți un comentariu și spuneți-ne ce piscină ar trebui inclusă!

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Măsuri de prevenire a incendiilor cu ocazia minivacanței de “1 MAI”

0
Potrivit tradiţiei, cetăţenii aleg să sărbătorească ziua de “1 Mai” în mijlocul naturii, utilizând surse de foc în spaţii deschise pe timpul desfăşurării diverselor...

Comentarii

%d bloggers like this: