spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Toamna evacuarii la Disco Top40

spot_img

Dupa mai bine de un an de inactivitate, cauzat de litigiul cu Primaria Triteni, discoteca Top40 este in fata unui proces de EVACUARE!

Bine, nu chiar discoteca, ci omul din spatele imaginii, Aurel Varga.

in 1998, omul de afaceri care – pret de 20 de ani – a tinut in spate Discoteca, a incheiat un contract de inchiriere cu primarul de la acea vreme al comunei Tritenii de Jos.

Ulterior, in 2018, a solicitat prelungirea cu inca 5 ani a contractului si, pe fondul unei lipse de reactie a Primariei Triteni, care nici macar nu si-a numit avocat, a castigat procesul.

Anii au trecut, la Triteni s-a schimbat primarul si au inceput belele pentru Aurel Varga si Disco Top 40.

Prima data a venit Curtea de Conturi in inspectie si au gasit o “gherla” de cateva mii de lei – bani pe energia electrica platiti tot timpul de Primarie, desi chiriasul trebuia sa ii plateasca. Asta a pus primaria in situatia de a bloca functionarea discotecii.

Ei bine acum, aceeasi Primarie a demarat o actiune civila de evacuare a lui Aurel Varga din Caminul Cultural Tritenii de Sus, asta desi contractul de inchiriere trebuia sa expire in iulie, iar Varga trebuia sa paraseasca locatia, ceea ce nu s-a intamplat… ca Varga s-a pus stapan pe camin.

Primul termen al procesului este programat pentru luna noiembrie a acestui an.

spot_img
spot_img
spot_img