fbpx
spot_img
HomeȘtiri din TurdaTipic neaoș... s-au supărat pentru că Ștrandul Durgău își respectă programul

Tipic neaoș… s-au supărat pentru că Ștrandul Durgău își respectă programul

- Advertisement -

Un cuplu „venit tocmai de la Câmpia Turzii” pentru a face o baie la Ștrandul Durgău s-a supărat groaznic pe angajații ștrandului pentru „marea greșeală” de … a respecta programul.

Ba mai mult, cuplul din Câmpia Turzii a ținut să-și „spuie păsul” direct pe rețelele de socializare.

„Ospitalitatea românească la Ștrand Durgau e un mit frumos.

Ajunși, tocmai din Câmpia Turzii, la ora 20.05, ,visand la o baie buna, am fost expediați, cu deosebita satisfacție de 2 angajate ce păzeau poarta, pe motiv ca ultima intrare e la ora 20.
 
Cu siguranță e un loc plin de proprietăți terapeutice, cu mii de calități, dar, no, programul cu publicul e Sfânt, fără nici cea mai mica urma de abatere, chiar dacă primirea peste cele 5 minute dupa inchidere ar aduce o mica încasare extra pentru bugetul local(dacă greșesc destinația încasărilor, mea culpa).
 
Asa, ca, dacă va doriți o balceala la ceas de seara, sa nu care cumva sa întârziați!
P. s. Modificarea programului a apărut doar în acest an, anul trecut nu erau probleme dacă intram la 8.”, a spus partea feminină a cuplului.
 
Adevărul este că … încă de la primul comunicat privind deschiderea Ștrandului, Salina Turda a spus și a scris de „n” ori faptul că ULTIMA INTRARE ESTE LA ORA 20:00.
 
Cât privește insinuarea conform căreia „ dar, no, programul cu publicul e Sfânt, fără nici cea mai mica urma de abatere, chiar dacă primirea peste cele 5 minute dupa inchidere ar aduce o mica încasare extra pentru bugetul local(dacă greșesc destinația încasărilor, mea culpa).” este pe cât de hilară, pe atât de nejustificată din punct de vedere logic.
 
O astfel de excepție „de 5 minute” ar putea genera decredibilizarea Salinei Turda, deoarece lumea ar considera că pentru anumite persoane se poate încălca inclusiv programul.
 
Nu credem că are sens să menționăm că partea masculină a cuplului „acuzator” este membră PSD Câmpia Turzii … „ptiuuu, nah că am menționat!”

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Comentarii

%d bloggers like this: