spot_img

Tinerii liberali ghiriseni si-au ales noua conducere

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

 

Astăzi, 25 Februarie 2022, au avut loc alegeri pentru constituirea unui nou birou politic local în cadrul organizației Tineretul Național Liberal Câmpia Turzii. Alegerile s-au desfășurat în prezența dlui primar și președinte PNL Câmpia Turzii – Dorin Lojigan, a președintelui TNL Cluj – Maria Forna, a prim-vicepreședintelui TNL România – Georgiana Kaczka, a subprefectului județului Cluj – Irina Munteanu, a consilierului județean – Dumitru Drăghici, a viceprimarului Câmpiei Turzii– Sabin Ghemeș dar și în prezența  membrilor TNL Cluj, a consilierilor locali și amembri BPL Câmpia Turzii.

 

TNL Câmpia Turzii a schimbat astăzi conducerea, dar nu și obiectivele. TNL Câmpia Turzii va rămâne în continuare organizația politică de tineret în strânsă legătură cu comunitatea locală și  se va implica pentru a implementa proiecte de impact de a căror rezultate să beneficieze și tinerii din Câmpia Turzii.

 

Dorin Lojigan, președintele PNL Câmpia Turzii: „În calitate de președinte al PNL Câmpia Turzii, sunt mândru de parcursul tinerilor din PNL Câmpia Turzii, de implicarea și perseverența de care au dat  mereu dovadă și de faptul că își propun să ducă mai departe viziunea liberală.

Suntem cea mai puternică organizație liberală din județul Cluj iar tineretul a contribuit semnificativ la obținerea acestui titlu, fiind singura organizație de tineret care are doi membri Consilieri Locali. Fapt care mă bucură și mă face să cred că tinerii sunt interesați de problemele administrației publice, de bunăstarea cetățenilor și creșterea socio-economică a municipiului Câmpia Turzii.

TNL Câmpia Turzii este o echipă puternică, muncitoare și determinată, au toate calitățiile necesare pentru a ridica oameni mari din rândul lor și consider că sunt privilegiați prin faptul că, au avut cel mai bun exemplu alături, pe Georgiana Kaczka, care și-a încheiat mandatul de președinte și care atât la nivel local, județean cât și național a atins performanțe excepționale, astfel fiind un exemplu de bune practici pentru tineri.

            Doresc să îi transmit toate aprecierile doamnei Georgiana Kaczka, să îi mulțumesc pentru devotament și să îi urez succes.

Am încredere în ceea ce a format de-a lungul anilor și sunt convins că TNL Câmpia Turzii va rămâne la același standard înalt cu care ne-a obișnuit.”

 

Georgiana Kaczka, prim-vicepreședinte TNL România: Am avut responsabilitatea și totodată onoarea de a reprezenta tinerii liberali din municipiul Câmpia Turzii, nevoile și interesele acestora.

Împreună am învățat să fim o echipă, să căutăm soluții și să implementăm proiecte benefice pentru comunitatea din care facem parte.

TNL Câmpia Turzii va rămâne mereu echipa mea, le voi urmări activitatea și îi voi îndruma, de fiecare dată când vor avea nevoie de sprijinul meu.

Le doresc mult succes, să rămână uniți și să facă din comunitatea în care trăim un loc mai bun prin fiecare proiect al Organizației TNL Câmpia Turzii.”

 

            Diana Suciu, președintele TNL Câmpia Turzii: „Vreau să le mulțumesc colegilor care m-au susținut și mi-au acordat votul lor de încredere pentru funcția de președinte al organizației de tineret. Îi mulțumesc  Georgianei Kaczka pentru îndrumare, pentru sfaturile înțelepte și pline de experiență și nu în ultimul rând, îi mulțumesc și domnului primar Dorin  Lojigan pentru încrederea pe care ne-a acordat-o.

            Împreună cu noul birou politic al organizației dorim să realizăm proiecte trainice, care să fie benefice pentru cei din jurul nostru și totodată pentru noi ca viitori cetățeni responsabili și implicați în viața și problemele comunității din care facem parte”.

 

 

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Recital de cameră la Câmpia Turzii

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii vă invită sâmbătă, 14 mai 2022, de la ora 18:30,...

Noi servicii puse la dispoziția clienților de VIAMSO

Showroom-ul de materiale de construcții, VIAMSO, din Câmpia Turzii - este în continuă dezvoltare. În ultimii 5 ani, eforturile...

EXCLUSIV: Cadavru găsit ÎN PIAȚA UNIRII din Câmpia Turzii – s-a întocmit dosar penal

În această dimineață, trecătorii din Piața Unirii din Câmpia Turzii au găsit un bărbat, în vârstă de 61...

Compania de Apă Arieș sprijină tinerii din Turda și Câmpia Turzii!

Încă de la începutul anului, Compania de Apă Arieș a dat dovadă de solidaritate și sprijin în ceea...
spot_img

Avram Gal, Vicepreședinte ALDE, intervine în scandalul vaccinurilor

Avram Gal, Vicepreședinte ALDE, intervine în scandalul vaccinurilor: "În vreme ce românilor li se recomandă să închidă calorifere și să stingă liminile, sute de...
%d bloggers like this: