fbpx
Sunday, June 4, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri TurdaTinerii de la AMoS Ed - cei mai buni din judetul Cluj

Tinerii de la AMoS Ed – cei mai buni din judetul Cluj

spot_img

Al doilea an consecutiv – cele mai multe premii din județ 😳.

Da… aici la Turda, Câmpia, aici cu inițiative la sate, aici unde nu avem mereu prea multe, am arătat că se poate! 💙❤

🥇 Premiul 1 – Cultură – AutodiBACt: un proiect derulat la finele lui 2021 prin care am ajutat tineri să își dezvolte metacompetențe educaționale – cum să învățăm (și) singuri pentru BAC-ul la română.

🥇Premiul 1 – Rural – Ziua Științei: un proiect prin care aproape 1000 de copii din mediul rural au realizat experimente din sfera bio-fizică-chimie pentru a le crește pasiunea pentru științe.

🥇 Premiul 1 – Bunăstarea Tinerilor – Empatic: un proiect prin care aproape 2000 de copii din mediul urban au participat la jocuri interactive cu mascote pentru descurajarea bullyingului.

🥈Premiul 2 – Mediu – Re:Connect: un proiect prin care tinerii au învățat să se îndrăgostească de natură prin exerciții de dezvoltare personală, la foc de tabără, cu cortul.

🥈Premiul 2 – Incluziune- Youth Nights: un proiect prin care au fost derulate numeroase activități de tip joc pentru socializare pozitivă în rândul elevilor de liceu, pe parcursul anului.

Nu numărul de premii e fenomenal, fenomenal este nivelul imens de colaborare și sprijin care a fost necesar pentru realizarea lor. Avem multe mulțumiri de adresat, mai specifice. Cea mai importantă, la acest moment, este cea adresată acelor persoane fără de care este 100% cert că nu s-ar fi derulat nici unul din aceste proiecte.

Mulțumirii #DinSuflet Moséadorilor: comunitatea de voluntari care cucerește munți pentru o lume mai bună. 😤

#MobilitateSocială #ProiecteDeSucces #Moseadori #GalaTineretuluiClujean

spot_img
spot_img
spot_img
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: