spot_img
spot_img

Tentativă de omor la Câmpia Turzii – a vrut să-și omoare fosta iubită!

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Un eveniment care pare desprins din thrillerele americane s-a petrecut, în cursul nopții trecute, pe strada Laminoriștilor din Câmpia Turzii.

Orbit de furie, un tânăr și-a izbit violent mașina de cea a fostei iubite, după ce i-a adresat acesteia amenințări.

Totul s-a petrecut pe sectorul de drum cuprins între intersecțiile cu străzile Iancu Jianu, respectiv George Coșbuc. Un autoturism marca BMW a frânat brusc, pentru a opri un autoturism marca Opel. În Opel erau 2 fete și un băiat.

„Era fostul meu iubit. S-a dat jos din mașină și mi-a zis să mă văd cu el. I-am spus că nu vreau, apoi mi-a zis că-mi arată el.”, povestește șoferița care a scăpat de moarte ca prin urechile acului.

Orbit de furie, șoferul BMW-ului s-a distanțat de mașina fostei iubite și s-a dus către strada George Coșbuc, unde a întors mașina.

Când a văzut că întoarce, șoferița a ieșit cu mașina de pe carosabil, oprind motorul, iar fostul iubit s-a izbit violent de mașina ei.

„Dacă mașina nu era scoasă de pe carosabil și nu staționa, îi omora pe toți trei.”, afirmă tatăl uneia dintre fete.

După ce a încercat să-și omoare iubita, șoferul vinovat atât a fost de curajos încât a fugit de la locul accidentului.

„După o oră l-a adus tatăl lui. A fost testat și pentru alcool și pentru droguri, rezultatul fiind negativ”, spune tatăl uneia dintre fetele rănite în accident.

Ca urmare a impactului, Opelul a fost proiectat într-o țeavă de gaz pe care a rupt-o.

Dragoste … cu pumnul 

Relația dintre cei doi a fost una presărată cu incidente violente. Băiatul care ieri a încercat să o ucidă a agresat-o de mai multe ori pe tânăra rănită.

„Părinții fetei i-au spus să se despartă de el, că o va bătea toată viața”, spune o sursă, pentru RefleqtMedia.

Tânărul violent și abuziv are un trecut presărat cu incidente și scandaluri. În 2016 și 2017 a fost implicat în mai multe scandaluri, la Turda.

RefleqtMedia va supraveghea cu atenție acest caz, deoarece există indicii conform cărora s-ar încerca mușamalizarea relei intenții a tânărului, în producerea accidentului rutier, deși există 3 martori oculari.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Medicul, Tiberiu Vedean, este NEVINOVAT!

In cursul zilei de ieri, o persoana a adus alegatii foarte grave medicului, Tiberiu Vedean. Initial, RefleqtMedia a publicat stirea care...

Doamnele de la Baza 71 Aeriana s-au imbracat in IE

IA românească, un mijloc de promovare a identităţii românilor Astăzi sărbătorim naşterea Sfântului Ioan Botezătorul şi Sânzienele. Tot astăzi,...

Seară maramureșeană, la Câmpia Turzii

Se spune că noi, românii, avem cel mai frumos folclor dintre toate țările lumii, dar o unicitate aparte...
spot_img

Avea asupra lui 147 de grame de canabis

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Cluj, beneficiind de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale,...
%d bloggers like this: