17 C
Turda
Wednesday, August 3, 2022
spot_img
HomeEVENIMENTTentativa de omor in apropiere de Frata - a sarit sa isi...

Tentativa de omor in apropiere de Frata – a sarit sa isi omoare fratele

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Poliţiştii au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 30 de ani, în urma unui conflict dintre acesta și fratele său.

Ulterior, magistrații l-au arestat pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru comiterea unei tentative la infracțiunea de omor.

La data de 25 decembrie a.c., magistraţii Tribunalului Cluj au dispus arestarea pentru o perioadă de 30 de zile a unui bărbat de 30 de ani, din comuna Mociu, judeţul Cluj, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la infracțiunea de omor, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.


În fapt, la data de 23 decembrie a.c., bărbatul respectiv, în timp ce se afla la domiciliul său din comuna Mociu, judeţul Cluj, pe fondul consumului de alcool în exces și a unor discuții în contradictoriu, i-ar fi provocat leziuni fratelui său, în zona intercostală, după ce ar fi aruncat cu un cuțit înspre acesta.


La data de 24 decembrie a.c., poliţiştii Secției 2 Poliție Rurală Apahida l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbat, pentru comiterea infracțiunii de violență în familie.


Concluziile medico-legale provizorii au indicat că viața victimei (bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Mociu) a fost pusă în primejdie. Astfel, în urma probatoriului administrat și a concluziilor medico-legale a fost dispusă schimbarea încadrării juridice în tentativă la infracțiunea de omor, iar magistrații Tribunalului Cluj l-au arestat preventiv pentru 30 de zile pe bărbat.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: