spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Tentativa de jaf la o farmacie din Campia Turzii (UPDATE)

UPDATE: Deși IPJ Cluj ne-a declarat că „se desfășoară investigații, în scopul identificării autorilor…”, potrivit unor informații primite la redacție, autorul tentativei de jaf a fost identificat.

Este vorba despre un bărbat de etnie romă, cu antecedente penale, care la momentul comiterii faptei era sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta le-a declarat polițiștilor că nu a intrat în farmacie, că doar a forțat intrarea și când s-a declanșat alarma, s-a panicat și a fugit. De asemenea, făptuitorul a fost filmat de camerele de supraveghere din farmacie.

 

 

ȘTIREA INIȚIALĂ

A fost panica, aseara, la una dintre cele mai cunoscute farmacii din Campia Turzii.

Dupa ora inchiderii, s-a observat faptul ca usa farmaciei a fost fortata, cineva incercand sa patrunda fraudulos in interior.

 

“În cursul serii de ieri, 26 ianuarie, în jurul orei 21.30, polițiștii municipiului Câmpia Turzii au fost sesizați despre faptul că ușa de acces într-o farmacie situată în localitate ar fi fost forțată.

 

Polițiștii s-au deplasat la locația respectivă, unde au fost derulate cercetările specifice în vederea stabilirii situației de fapt. 

 

Din cercetările preliminare a reieșit faptul că ușa era blocată și că nu s-a pătruns în interior.

 

Investigațiile continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, în scopul identificării autorilor și luării măsurilor legale.”, transmite IPJ Cluj.

 

Pana la aceasta ora, nu a fost identificat faptuitorul.

spot_img
spot_img
spot_img