spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Teama lui Cristian Matei că pierde alegerile e tot mai evidentă! BEC 5 Turda i-a dejucat demersurile de cenzură şi a dat dreptate lui Adrian Nap!

spot_img

Cele mai recente acţiuni care-l au ca autor moral pe candidatul Cristian Octavian Matei dovedesc odată în plus că acesta se teme tot mai tare că nu va mai câştiga un nou mandat în fruntea Turzii.
Pe 25 mai, sâmbătă, la BEC 5 Turda a fost înregistrată o plângere (cu nr. 132/25.05.2024) împotriva candidatului AUR Adrian Nap.
Însă frica de a nu contoriza direct asupra sa înfrângerea, l-a determinat pe candidatul Cristian Matei să pună pe altcineva să facă această plângere, respectiv pe Paul Năstase.
În plângere, semnatarul Paul Năstase a invocat Normele Metodologice de aplicare a Legii 334/2006, cu accent pe faptul că cei care candidează (inclusiv partide sau alianţe politice) nu pot produce materiale de propagandă electorală în regie proprie, ţinta fiind, în fapt, postările din mediul online ale noastre ca partid şi ale mele, în calitate de candidat AUR la funcţia de primar al municipiului Turda.
Pentru că plângerea avea ca obiect real postrările noastre în mediul online, e evident că semnatarul Paul Năstase a depus plângerea PNL-ului cu scopul de a ne cenzura, de a ne închide canalele de comunicare prin care să ajungem la cetăţeni, în speranţa că doar candidatul Cristian Matei să rămână vizibil în mediul online. Şi asta dovedeşte frica PNL, dar mai ales a candidatului Cristian Matei.
Doar că în data de 27 mai, luni, BEC 5 Turda a emis Hotărârea nr. 25 din 27.05.2024, prin care respinge plângerea semnatarului Paul Năstase.
Negru pe alb, în document se precizează:

“Biroul electoral de circumscripţie municipală nr. 5 Turda, în urma analizării plângerii formulate, după ascultarea punctului de vedere al reprezentanţilor partidelor vizate în Biroul electoral, cu majoritate de voturi
HOTĂRĂŞTE:
Respingerea plângerii formulate de PNL – Filiala Turda împotriva candidatului AUR – Nap Adrian”

În acelaşi document se precizează şi că “Prezenta se va afişa la sediul Biroului electoral şi pe pagina de internet a Primăriei Mun. Turda şi se va publica în presă”.
Chiar dacă în Hotărâre se arată că plângerea a fost respinsă cu “majoritate de voturi”, trebuie să ştiţi că dintre reprezentanţii partidelor sau formaţiunilor din BEC 5 Turda – PSD, PNL, USR, AUR, Pro România, UDMR, PMP, PRM şi Grupul Parlamentar al Minorităţilor Naţionale – TOŢI (cu excepţia reprezentantului PNL) au votat pentru respingerea plângerii PNL.
Astfel, reprezentanţii din BEC 5 Turda (cu excepţia reprezentantului PNL) au dat dovadă de maturitate arătând, prin voturile lor, că impunerea cenzurii nu e o soluţie şi că ceea ce s-a întâmplat candidatului AUR se poate întâmpla oricărui candidat, de la orice partid, dacă aceste subterfugii sunt încurajate.
Demersul PNL de a cenzura contracandidaţii – dejucat pe bună dreptate de maturitatea membrilor BEC 5 Turda – nu doar că trage un semnal de alarmă asupra modului de a se face politică la Turda, dar arată, în plus, disperarea la care au ajuns candidatul Cristian Matei împreună cu membrii PNL.
Dacă este aşa de sigur cum susţine de câştigarea alegerilor, de ce candidatul PNL determină plângeri tocmai împotriva celui despre care spune că e pe locul 4? Deci Cristian Matei e pe locul 3 şi luptă cu cel care ameninţă că îi ia locul?
Sau candidatul Cristian Matei – care peste tot se laudă că ar fi pe locul 1 – recunoaşte, prin acestă plângere, că, de fapt, Adrian Nap este contracandidatul său direct, de care se teme cel mai tare, şi de aceea recurge la metode de cenzură?
Petrecerile electorale plătite cu sume imense sunt praf în ochi, pentru a ascunde adevărata frica, iar aceste acţiuni de intimidare şi încercare de cenzură sunt dovada clară a stării de fapt!
De aceea, turdeni, trebuie să ieşim masiv la vot şi să le arătăm că TURDA E A TURDENILOR!
Doar aşa demonstrăm că ştim ce se întâmplă şi că banii aruncaţi cu nemiluita în speranţa câştigării alegerilor, nu sunt soluţia pentru a avea un primar demn, onest şi cu bun simţ!

Adrian Nap – candidat AUR la funcţia de primar al municipiului Turda.

CMF 21240330

spot_img
spot_img
spot_img