16 C
Turda
Thursday, August 4, 2022
spot_img
HomeȘtiri din zonăChețaniTânăr din Chețani, prins conducând prin Aiud, fără permis

Tânăr din Chețani, prins conducând prin Aiud, fără permis

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

La data de 27 august 2018, în jurul orei 11:10, poliţiştii rutieri din Aiud au oprit, pentru control, pe strada Avram Iancu din municipiu, un autoturism ce era condus de un tânăr de 28 de ani, din comuna Cheţani, judeţul Mureş.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule.

Totodată, poliţiştii au stabilit că autoturismul îi fusese încredinţat de către un bărbat de 30 de ani, din Cheţani, judeţul Mureş, cu toate că ştia că tânărul nu posedă permis de conducere.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, iar faţă de bărbatul ce i-a încredinţat autoturismul, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane despre care se știe că nu posedă permis de conducere”.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: