fbpx
spot_img
spot_img

Tâlhărie calificată la Band – au furat un cal, în valoare de 13.000 de lei și l-au bătut pe proprietar

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Doi bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată au fost identificați și reținuți pentru 24 de ore de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 2 Band.

La data de 27 august a.c., în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr.2 Band au identificat doi bărbați, de 31, respectiv 54 de ani, din comuna Band, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, din cercetările efectuate, a reieșit faptul că, la data de 30 iulie a.c., cei în cauză s-ar fi deplasat la domiciliul persoanei vătămate, un tânăr, de 21 de ani, din comuna Band, de unde, în contul unei presupuse pagube provocate de aceasta, i-ar fi sustras o cabalină, în valoare de aproximativ 13.000 de lei.

La scurt timp, în vederea recuperării animalului, persoana vătămată s-a deplasat în urmărirea celor doi bărbați, care, pentru păstrarea acestuia, ar fi exercitat acte de violență asupra tânărului.

În baza probatoriului administrat, la data de 27 august a.c., față de cei doi, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului.

Totodată, cabalina sustrasă a fost recuperată și predată proprietarului.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: