spot_img

T9 spunea că strada Margaretelor nu va fi asfaltată dacă nu-l vor vota țiganii pe Matei – iată că s-a dovedit că T9 MINTE și MANIPULEAZĂ

Date:

Share post:

Înainte de alegerile europarlamentare, petardele umane de la T9 și-au dat în petec, afirmând pe rețelele de socializare faptul că primarul turdean ar fi amenințat că dacă populația de pe strada Margaretelor nu votează cu PSD-ul, nu vor vedea asfaltată strada pe care locuiesc.

Povestea lor a fost preluată, la acea vreme, și de infoaries.ro, care spunea următoarele: „La mijlocul acestei săptămâni, liderii romilor din Turda au fost surprinși în fața primăriei, convocați de către autorități. Potrivit unor surse politice, motivul convocării la Primărie ar fi imobilizarea pentru alegerile de duminică. Administrația locală nu a precizat dacă convocarea romilor a avut un scop administrativ, referitor la lucrările de modernizare a infrastructurii din cartierele locuite de romi sau un scop politic.”

Iată că PSD a pierdut, la scor, alegerile europarlamentare pe Turda, însă strategia primarului privind DEZVOLTAREA LOCALĂ ÎN MOD UNITAR, nu a fost știrbită, iar T9 s-a dovedit a fi niște mincinoși și niște manipulatori.

Sincer, cei care-i mai cred pe cei de la T9/USR sunt niște naivi, dacă este să analizăm toaaaate minciunile și ruperile din context pe care T9/USR și aliații lor le-au lansat în spațiul public.

Între timp, strada Margaretelor arată ca o stradă europeană, Cristian Matei reușind în 2 ani și jumătate ceea ce Tudor Ștefănie n-a făcut în 12 ani.

Restul … e o poveste ieftină a T9/USR.

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Mafia Pădurilor în instanță!

Pe rolul Judecătoriei Turda apare o nouă lovitură pentru...

Statul Major CONFIRMĂ – șoferul vinovat de producerea accidentului de la Turda era …

RefleqtMedia a intrat posesia unor informații foarte interesante, care-l...
%d bloggers like this: