spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Sylvester Stallone dezvăluie problemele fizice pe care le-a avut după filmările la The Expendables

Sylvester Stallone este un actor care face totul pentru ca scenele pe care le filmează să iasă la perfecție. Uneori, actorul depășește orice limită și are de suferit din punct de vedere fizic, așa cum s-a întâmplat după o scenă filmată pentru The Expendables.

Legendarul actor, celebru (printre altele) pentru rolurile din francizele Rocky și Rambo, a mărturisit un episod neștiut publicului în reality show-ul său, în care a dezvăluit cum a avut de suferit după un incident cu Steve Austin pe platoul de filmare.

“Am făcut lucruri stupide. Regizam The Expendables și, ca un idiot, acceptam orice. Îmi amintesc de o lovitură pe care am simțit-o ca o bubuitură. Steve știa. Nu mi-am revenit niciodată. După acel film, fizicul nu a mai fost la fel. I-am avertizat pe oameni să nu-și facă propriile cascadorii”, a spus Stallone, citat de FilmNow.

Despre acest moment a vorbit și soția lui Stallone, Flavin. Ea a mărturisit că Sly era afectat, însă încerca să nu lase ca acest lucru să fie vizibil. “Sly încerca să mascheze durerea, pretinzând că nu s-a întâmplat nimic. Nu-i place ca oamenii să știe că a avut șapte operații la spate. Este foarte înfricoșător pentru familia noastră de fiecare dată când Sly trebuie să treacă printr-o intervenție chirurgicală, pentru că nu se știe niciodată… nimeni nu știe”, a afirmat Flavin Stallone.

În urma accidentului de pe platoul de filmare, Stallone a avut nevoie de o tijă de metal care să îi susțină gâtul și a făcut numeroase tratamente pentru coloană și umeri. Chiar și așa, Stallone a avut puterea de a merge mai departe și a continuat rolul, însă își amintește cu durere de sacrificiile pe care le-a făcut pentru a juca în The Expendables. Actorul spune însă că a meritat, deoarece își dorește să ofere un sentiment de autenticitate atunci când interpretează un rol.

Stallone și-a luat adio de la franciza The Expendables

Actorul a luat parte la toate cele patru filme din seria The Expendables și a intrat în pielea lui Barney Ross, liderul găștii de mercenari. În 2023 a apărut al patrulea film al seriei și ultimul pentru Stallone, care a confirmat despărțirea. Actorul a avut un rol mai mic și a părut că îi dă ștafeta personajului interpretat de Jason Statham, Lee Christmas. Totuși, rămâne de văzut dacă va apărea și un al cincilea film al seriei, în condițiile în care Expend4bles a fost un eșec uriaș la box office, cu încasări de 51 de milioane de dolari, la un buget de 100 de milioane de dolari.

În această franciză au apărut și patru jocuri video: The Expendables (2010), The Expendables 2 Videogame (2012), The Expendables 2: Deploy & Destroy (2012) și The Expendabros (2015). Drepturile de imagine au fost licențiate și de compania Stakelogic, care a creat slotul video cu numele The Expendables Megaways. Acesta a fost lansat în 2020 și a devenit rapid unul din cele mai apreciate jocuri de pacanele online inspirate din filme de succes. Printre simbolurile slotului se află Jason Statham, Dolph Lundgren, Jet Li și alți actori.

Franciza The Expendables a apărut în 2010, iar primul film a avut încasări de aproximativ 275 de milioane de dolari, la un buget de 80 de milioane de dolari. Al doilea film al seriei, cu numele The Expendables 2 – Back for War, a avut un buget de 100 de milioane de dolari și încasări de 315 milioane de dolari, fiind lansat în 2012. În 2014 a apărut The Expendables 3, care a generat încasări de aproape 215 milioane de dolari, la un buget de până la 100 de milioane de dolari.

Sursa foto flickr.com

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img