Sute de pachete de țigări de contrabandă găsite de polițiștii locali turdeni

spot_imgspot_img

Faptul că în Piața Centrală din Turda se face contrabandă cu țigări nu mai este un secret pentru nimeni, însă pentru prima dată după multă vreme, Poliția Locală Turda a demonstrat că este la post și că depune eforturi pentru stoparea acestui flagel infracțional.

Ieri după-amiază, opt contrabandiști de etnie romă au fost „preluați” de polițiștii locali și duși la sediu pentru o scurtă percheziție corporală.

Ca urmare a acestui fapt, asupra contrabandiștilor s-au găsit sute de pachete cu țigări de contrabandă.

„În vederea combaterii contrabandei cu țigări la nivelul Municipiului Turda, Poliția Locală de la începutul anului 2019 a avut în vedere acest fenomen. 

Astfel că, în piețele agroalimentare din oraș au fost depistate un număr de 8 persoane care ofereau spre vânzare țigări netimbrate introduse ilegal în țară, prin granițele cu Republica Moldova și Ucraina.

Cu ocazia depistării, au fost întocmite acte de constatare, privind săvârșirea infracțiunii de “contrabandă cu țigări” fapte prevăzute și pedepsite de art. 270, alin. 3, din Legea 86/2006 și care au fost înaintate Poliției Municipiului Turda, pentru cercetări. De asemenea, cu ocazia depistării acestor comercianți, au fost ridicate un număr de 3120 de țigarete (156 pachete), în vederea confiscării.

În continuare Poliția Locală va avea în vedere și va urmări eradicarea acestui fenomen.”, transmite Poliția Locală Turda.

spot_img
%d