fbpx
spot_img
HomeȘtiri din Câmpia TurziiSusținere de anvergură pentru Gheorghe Rece în cursa pentru Primărie!

Susținere de anvergură pentru Gheorghe Rece în cursa pentru Primărie!

- Advertisement -

Gheorghe Rece, candidatul PSD Câmpia Turzii la Primărie, a pornit în cursa spre o victorie greu de obținut, dar nu imposibil.

Pentru că, la drum greu, e nevoie de aliați puternici, în tabăra lui Gheorghe Iulian Rece a venit și Radu Ioan Hanga.

Fostul primar al Câmpiei Turzii îl susține pe Rece, motiv pentru care PSD Câmpia Turzii a remis un comunicat de presă, chiar astăzi.

„Îi mulțumim domnului primar Hanga Radu pentru susținerea echipei PSD Câmpia Turzii și a candidatului Rece Gheorghe la funcția de primar. O organizație este definită de oamenii care în diferite momente ale existenței acesteia își lasă amprenta prin activitatea, vitalitatea și dăruința lor. Ceea ce moștenim astăzi în cadrul PSD Câmpia Turzii este suma eforturilor unor persoane precum Radu Hanga (primar în Câmpia Turzii în perioada 2012-2016). El, la fel ca noi a rămas loial nu unor persoane sau interese ci organizației PSD Câmpia Turzii și tot ce înseamnă ea cu realizările ei. Alăturându-se echipei și aducând în cadrul ei bogata sa experiență, dublată de energia și seriozitatea pentru muncă a candidatului PSD Câmpia Turzii pentru primărie, dl. Gheorghe Rece am demonstrat ca partid, că prioritare sunt ducerea la bun sfârșit a proiectelor pentru oraș și îmbunătățirea calității vieții cetățenilor. Domnul Rece este conștient de faptul că primăria nu o conduce un singur om dintr-un birou, ci împreună cu o echipă de profesioniști, care au notorietate în dezvoltarea orașului. De aceea candidatul PSD Câmpia Turzii îi așteaptă în echipă pe toți cei care vor să se implice și doresc sincer binele comunității. Resursa umană de calitate, expertiza profesională și experiența de viată sunt garanții ale reușitei și dezvoltării durabile ale municipiului. Doar împreună și cu implicarea tuturor celor ce doresc să aducă plus valoare echipei putem crea cel mai important proiect dintre toate – proiectul Câmpia Turzii.”, transmite PSD Câmpia Turzii.

De asemenea, Mihai Șandru, președintele PSD, consideră de foarte bun augur alăturarea lui Radu Hanga echipei care-l susține pe Gheorghe Rece și a declarat pentru RefleqtMedia că așteaptă, alături de PSD și de Gheorghe Rece și alți oameni grei ai politicii, administrației și mediului de afaceri din Câmpia Turzii.

„Valoarea unei echipe se citește din oamenii care o compun. De aceea, îi așteptăm alături de noi pe toți cei care cred în dezvoltarea Municipiului Câmpia Turzii și în stindardul roșu, al democrației sociale!”, a declarat Mihai Șandru.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Comentarii

%d bloggers like this: